Intareste-ti mobilitatea cu SUPRAMAX articulatii

Categorie Arhiva campanii

Intareste-ti mobilitatea cu SUPRAMAX articulatii

Colagenul este o proteina care se afla la baza. Este responsabil de coeziunea, forta si flexibilitatea organelor si articulatiilor. Pe masura ce inaintam in varsta, nivelul colagenului din organism scade, proces ce duce la degenerarea progresiva a cartilajului articular. Cand echilibrul la nivelul componentelor articulatiei este perturbat, cartilajul se transforma dintr-o structura neteda si elastica intr-una neregulata si rigida. Rezultatul este ingreunarea miscarii si aparitia disfunctiilor articulare.

Produsul SUPRAMAX articulatii contine o doza mare de colagen hidrolizat, cu efect pozitiv asupra cartilajului articular:

Participa la procesul natural de regenerare a cartilajului articular

Ajuta la mentinerea sanatatii oaselor

Intareste articulatiile 

Benefic in afectiunile reumatice

Hidrolizatul de colagen este o proteina pura care este alcatuita din diferite blocuri de proteine (aminoacizi), similare cu colagenul produs in mod natural de organism. Dimensiunile mici ale particulelor favorizeaza absorbtia facila si rapida in organism. Acesta actioneaza in 3 etape:

Absorbtia – este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal

Distributia - peptidele derivate din hidrolizatul de colagen patrund, prin intermediul sistemului circulator, in tesutul cartilaginos al articulatiilor.

Stimularea - stimuleaza sinteza de colagen de tip II si de proteoglicani, structura de baza a cartilajului.