UN AC = O INTEPATURA

Campania 1 ac = 1 intepatura, in sprijinul bolnavilor de diabet zaharat

Grupul A&D Pharma – Dr.Max, prin intermediul farmaciilor Sensiblu si Punkt vine in sprijinul bolnavilor de diabet zaharat insulino-dependent demarand campania 1 ac = 1intepatura. Astfel, persoanele afectate de aceasta boala pot veni in farmacii pentru a primi gratuit acele de care au nevoie in administrarea tratamentului.

"Din grija fata de pacienti am dat nastere campaniei 1 ac = 1 intepatura. Prin intermediul acesteia ne dorim sa venim in sprijinul bolnavilor de diabet zaharat insulino-dependent, care de cele mai multe ori folosesc un ac pentru mai multe intepaturi. Conform informatiilor de la Organizatiile Internationale de Diabet, in mai multe tari se recomanda ferm utilizarea unui ac o singura data. Folosirea acelor de mai multe ori poate cauza durere si traumatisme ale tesuturilor. Ne dorim ca prin aceasta campanie sa aducem in Romania acest principiu de sanatate si astfel sa contribuim la starea de bine a pacientilor cu diabet", a declarat Andreea Grigorescu, COO Retail A&D Pharma.

Campania 1 ac= 1 intepatura se desfasoara in limita stocului disponibil si poate fi accesata in toate farmaciile Sensiblu si Punkt din tara.

Campanie valabila in perioada 01.06.2019 -