Lucruri esentiale despre extensiile de par

Categorie Frumusete

Orice ar spune carcotasii, parul lung este si va fi mereu fascinant si la moda. Ce te faci, insa, cand din diverse motive nu il poti lasa sa creasca pe cat ti-ai dori? O solutie practica este sa folosesti extensiile.

Extensii de par de o zi

Pentru ocazii speciale in care iti doresti sa ai o coafura pe par lung, poti procura extensii din par natural, care se prind de parul tau cu ajutorul unor cleme. Pentru a face alegerile cele mai bune, apeleaza la un specialist, care sa te consilieze in vederea alegerii culorii si a lungimii extensiilor. Partea buna este ca le poti indeparta singura, nu ai nevoie sa mergi din nou la salon. Trebuie sa stii ca aceste extensii au nevoie de ingrijire. Ele se spala cu apa si sampon, la fel ca parul tau natural, se usuca si se coafeaza.

Extensii de par semipermanente

Acestea se prind de parul natural cu ajutorul unor benzi adezive (tape on Belher) ce sunt invizibile, flexibile si noninvazive. Extensiile se aplica „la rece" la salonul de coafura si se reutilizeaza la fiecare sase-opt saptamani. Cuticulele firelor de par natural raman intacte. Extensiile semipermanente sunt din par natural, se pot coafa sau vopsi.

Extensii de par permanente

Pentru acestea este nevoie de mai mult timp, atat pentru montarea lor de catre un hair stylist, la salon, cat si pentru intretinerea lor, deoarece va trebui sa te speli pe par si sa te coafezi numai la salon, altfel le vei deteriora.