Epilarea definitiva - Epilarea cu laser

Categorie Frumusete

O veche zicala romaneasca spune ca „rabda baba la frumusete"! Noile proceduri medicale destinate epilarii definitive cu laser ne redau speranta ca se pot obtine rezultate uluitoare si fara chin.

Incearca doar cateva sedinte de epilare cu laser (intre patru si opt) si pielea ta va ramane catifelata, fara par, pentru cativa ani, poate chiar pentru totdeauna. Pentru rezultate excelente, iata cum trebuie sa te pregatesti pentru epilarea definitiva. Inainte de efectuarea fiecarei sedinte de epilare cu laser, dar si intre sedinte, se recomanda indepartarea parului din zona vizata cu ajutorul lamei de ras. Evita expunerea la soare cu trei-cinci zile inainte si dupa procedura pentru a reduce riscul de arsuri.

Epilarea cu laser este recomandata tuturor femeilor si barbatilor care vor sa aiba o piele fina, fara taieturi, inflamatii sau fire de par crescute pe sub piele pentru o perioada lunga de timp. Totusi, este contraindicata persoanelor care sufera de boli de piele sau alte afectiuni cronice si nu este recomandata nici femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Procedura cu laser este alternativa perfecta la metodele clasice dureroase de epilare. „Dioda Elysion Pro” este un aparat ultraperformant, cu laser, ce foloseste principiul fototermolizei selective (absorbtia energiei luminoase de catre radacina firului de par care se supraincalzeste, fiind astfel distrusa). Rezultatul este vizibil rapid, firele de par din zona tratata fiind inlaturate cu pana la 30% – 60% de la prima utilizare. In urma utilizarii laserului pielea este fara iritatii. (www.clinica-as.ro)