Regulament concurs Vitamax 1

Categorie Arhiva regulamente

Organizatorul concursului"Vitamax"este SC SENSIBLU SRL, persoana juridica de nationalitate romana cu sediul social in comuna Mogosoaia, str. Ciobanului 133, jud. Ilfov, avand Cod Unic de Inregistrare 9378655 si numar de ordine la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti J23/673/2007, cont nr. RO64BRDE450SV12239214500 deschis la B.R.D.-S.M.C.C. (Sucursala Mari Clienti Corporativi), capital social 52.627.320 lei, tel. 021/301.74.74, fax. 021/301.74.75, reprezentata de administrator, SC SOREX AD CONSULT SRL, cu sediul in com. Mogosoaia, str. Ciobanului nr. 133, cam. 62, jud. Ilfov, inregistrata la O.R.C.I. sub nr. J23/2472/2013, avand Cod Unic de Inregistrare 32137350, prin reprezentant permanent DAN CHITA, denumita in continuare "Sensiblu" sau "Organizatorul",

-         In perioada 18 noiembrie – 20 noiembrie2016 inclusiv (ora 24.00) va avea loc concursul desfasurat pe pagina de Facebook Sensiblu, in cadrul caruia, persoanele care intentioneaza sa participe trebuie sa posteze intr-un comentariu ce fac sa se mentina sanatosi in anotimpul de iarna si cum ar putea sa ii ajute Vitamax.

Poate participa la concurs orice persoana fizica cu domiciliul sau cu resedinta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii concursului ("Participantii").

Pentru a putea castiga premiul oferit de Sensiblu, Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii exprese, in mod cumulativ:

-         sa detina un cont valabil pe www.facebook.com

-         sa posteze un comentariu pe pagina http://www.facebook.com/Sensiblu, in care sa spuna ce fac pentru a se mentine sanatosi in anotimpul de iarna si cum ar putea sa ii ajute Vitamax.

Comentariile postate trebuie sa se faca folosind un limbaj decent, fara expresii obscene si/sau licentioase si sa fie conforme cu solicitarea descrisa mai sus. Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge orice comentariu care nu respecta prevederile prezentului mecanism.

Cele mai interesante 3 postari vor fi premiate. Castigatorii premiulor vor desemnati de catre o comisie numita de Sensiblu, la sediul central al acestuia din comuna Mogosoaia, str. Ciobanului nr. 133, jud. Ilfov, care va acorda puncte de la 1-10 pentru fiecare comentariu, in functie de creativitatea si autenticitatea comentariului postat.

Sensiblu va anunta castigatorii care au libertatea de a accepta sau nu premiile. Castigatorii premiilor vor fi anuntati in data de 21 noiembrie – incepand cu ora 12.00  pe wall-ul Sensiblu (de pe site-ul www.facebook.com).

In cadrul concursului se vor acorda 3 (trei) premii constand din urmatoarele produse:

-VITAMAX Q10 * 15CPS - pret 36.67 lei

-VITAMAX CT*20CPR EFF- pret 36.99 lei

- RUCSAC SAMSONITE

fiecare premiu avand o valoare de 73,66 lei (saptezeci si trei si saizeci si sase bani).

Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul concursului este de 220,98 lei ( doua sute douazeci lei si nouazeci si opt bani).

Pentru a intra in posesia premiului, Participantii desemnati castigatori trebuie sa trimita, in termen de 72 de ore de la data desemnarii ca si castigator in cadrul concursului, la adresa de email: contact@adpharma.com sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Organizatorului, urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa si numarul de telefon.

In cazul in care datele solicitate nu sunt comunicate in termenul anterior mentionat, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiile.

Premiul va fi expediat prin curier, la adresa specificata de castigatori, astfel cum aceasta a fost comunicata la adresa de email contact@adpharma.com sau prin mesaj privat. 

Participantii desemnati castigatori nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau alte obiecte in schimbul premiilor castigate si nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor.

Premiile revin numai participantilor desemnati castigatori si nu poate fi transmis unor terte persoane.