Regulament concurs Octava

Categorie Arhiva regulamente

Organizatorul concursului "Octava" este SC SENSIBLU SRL, persoana juridica de nationalitate romana cu sediul social in comuna Mogosoaia, str. Ciobanului 133, jud. Ilfov, avand Cod Unic de Inregistrare 9378655 si numar de ordine la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti J23/673/2007, cont nr. RO64BRDE450SV12239214500 deschis la B.R.D.-S.M.C.C. (Sucursala Mari Clienti Corporativi), capital social 52.627.320 lei, tel. 021/301.74.74, fax. 021/301.74.75, reprezentata de administrator, SC SOREX AD CONSULT SRL, cu sediul in com. Mogosoaia, str. Ciobanului nr. 133, cam. 62, jud. Ilfov, inregistrata la O.R.C.I. sub nr. J23/2472/2013, avand Cod Unic de Inregistrare 32137350, prin reprezentant permanent DAN CHITA, denumita in continuare “Sensiblu” sau “Organizatorul”,

In perioada 23 martie– 24 martie 2015 inclusiv (ora 12.00) va avea loc concursul desfasurat pe pagina de Facebook Sensiblu, in cadrul caruia, persoanele care intentioneaza sa participe trebuie sa posteze intr-un comentariu care sunt instrumentele muzicale folosite in cadrul spectacolului Octava si de ce ar vrea sa participe la acesta.

Poate participa la concurs orice persoana fizica cu domiciliul sau cu resedinta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii concursului ("Participantii").

Pentru a putea castiga premiul oferit de Sensiblu, Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii exprese, in mod cumulativ:

- sa detina un cont valabil pe www.facebook.com 

- sa posteze un comentariu pe pagina http://www.facebook.com/Sensiblu,  in care sa spuna care sunt instrumentele muzicale folosite in cadrul spectacolului Octava si de ce ar vrea sa participe la acesta.

In cadrul concursului se vor acorda 5 (cinci) premii constand din invitatii duble la Concertul The Gurdjieff Folk Instruments Ensemble care va avea loc pe data de 26 Martie, cu incepere de la ora 20:00 la Sala Radio din Bucuresti.

Comentariile postate trebuie sa se faca folosind un limbaj decent, fara expresii obscene si/sau licentioase si sa fie conforme cu solicitarea descrisa mai sus. Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge orice comentariu care nu respecta prevederile prezentului mecanism.

Cele mai interesante 5 postari vor fi premiate. Castigatorii premiilor vor fi desemnati de catre o comisie numita de Sensiblu, la sediul central al acestuia din comuna Mogosoaia, str. Ciobanului nr. 133, jud. Ilfov.

Sensiblu va anunta castigatorii care au libertatea de a accepta sau nu premiile. Castigatorii premiilor vor fi anuntati in data de 24 martie 2015 – incepand cu ora 14.00 pe wall-ul Sensiblu (de pe site-ul www.facebook.com). 

Pentru a intra in posesia premiului, Participantii desemnati castigatori trebuie sa trimita, in termen de 24 de ore de la data desemnarii ca si castigator in cadrul concursului, la adresa de email: contact@adpharma.com sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Organizatorului, urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa si numarul de telefon.

In cazul in care datele solicitate nu sunt comunicate in termenul anterior mentionat, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiile.

Premiul va fi expediat prin curier, la adresa specificata de castigatori, astfel cum aceasta a fost comunicata la adresa de email contact@adpharma.com 

Participantii desemnati castigatori nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau alte obiecte in schimbul premiilor castigate si nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor.

Premiile revin numai participantilor desemnati castigatori si nu pot fi transmise unor terte persoane.