Pinner Test si intoleranta alimentara

Personalizeaza-ti dieta cu acele alimente care sunt compatibile si tolerate de catre organismul tau sau altfel spus, pe care organismul tau le iubeste!

Avem vesti bune pentru tine si in 2016. si anul acesta rasplatim fidelitatea posesorilor cardului Sensiblu printr-un cost preferential, acordat in exclusivitate, la pachetul de servicii de testare inovativa a intolerantei alimentare prin intermediul celui mai recent test aparut in domeniu: Pinner Test.

Ce este intoleranta alimentara?

Imposibilitatea organismului de a digera in mod corespunzator alimentele pe care le mancam si atunci organismul are o reactie de respingere la proteinele continute de alimente. Aceasta reactie negativa a organismului poarta numele de intoleranta alimentara si se poate manifesta printr-o serie de simptomatologii neplacute: de la o simpla balonare la probleme digestive serioase, precum "sindromul de intestin iritabil", sau probleme dermatologice (acneea, dermatite), imposibilitatea de a slabi sau de a ne ingrasa, migrene, rinite, boli ale tractului respirator, reumatism sau un disconfort general.

Cum ma ajuta Pinner Test?

Testarea intolerantei alimentare la timp, are in primul rand un rol de preventie. Dupa cum stim, alimentatia joaca un rol primordial in sanatatea fiecaruia dintre noi. Testul de depistare a intolerantei alimentare ne ofera harta alimentelor tolerate de catre organismul nostru, astfel incat sa ne putem hrani benefic, sanatos si cel mai important, personalizat. Astfel putem preveni aparitia unor boli cronice in timp, respectiv sa tratam, acolo unde s-a instalat deja o simptomatologie neplacuta. Iar in baza aceste harti alimentare personale aflam care sunt alimentele pe care organismul le "iubeste", intrucat nu ii sunt daunatoare si nu ii provoaca efecte negative.

Ce am de facut?

Pinner Test este un do-it-yourself test, cu alte cuvinte procedura de recoltare este simpla si minim invaziva, se iau doar cateva picaturi de sange din deget. Pentru Bucuresti, recoltarea poate avea loc la domiciliu sau la adresa solicitata de catre client, serviciu inclus in pret, respectiv la sediul administrativ al companiei din Str. Emmanuel David Nr.2A, iar pentru celelalte orase ale Romaniei, echipa noastra se ocupa de transmiterea si preluarea kit-ului in cele mai bune conditii. Proba recoltata este transmisa apoi la laboratoarele din Italia, in 15 zile lucratoare din ziua recoltarii clientul primeste rezultatul pe e-mail si beneficiaza de o consiliere din partea unui medic nutritionist partener al echipei Amira''s Boutique Services. Intregul pachet de servicii este disponibil pentru suma de 399 euro. Pentru fiecare test achizitionat, Amira''s Boutique Services acorda posesorilor cardului de fidelitate Sensiblu o reducere in valoare de 50 euro, iar Sensiblu ofera un voucher* cadou.

Intregul pachet de servicii este disponibil pentru suma de 399 euro. Pentru fiecare test achizitionat, Amira''s Boutique Services acorda posesorilor cardului de fidelitate Sensiblu o reducere in valoare de 50 euro, iar Sensiblu ofera un voucher*cadou.

Ne puteti contacta la: 

Amira''s Boutique Services 

https://www.facebook.com/PinnerTestRomania 

https://www.facebook.com/amirasyoufisboutique/ 

Adresa: Str. Emmanuel David Nr.2A, et.3, ap.4, sector 1, interfon 4, Bucuresti. 

Telefon: 0733.000.167. 

E-mail: contact@pinnertest.ro 

*Voucher-ul este in valoare de 220 de lei si poate fi folosit integral o singura data in oricare din farmaciile Sensiblu din tara pana la data de 31 decembrie 2016. Se acorda un singur voucher per familie.