Comunicate de presa mai 2009

Categorie Arhiva campanii

28 mai 2009
Boots sustine gamele cu ingrediente naturale si organice din surse controlate (Botanics, Mediterranean, Amazon Forest si Tea Tree & Hamamelis)

Pe 27 mai a.c. a avut loc evenimentul BOOTS pentru promovarea gamelor AMAZON FOREST, BOTANICS, MEDITERRANEAN si TEA TREE & HAMAMELIS.  Acestea cuprind produse cu ingrediente naturale si organice din surse controlate. Cu ocazia evenimentului BOOTS a facut publice rezultatele unui sondaj on line realizat pentru testarea perceptiilor consumatorilor despre produsele naturale si organice.

[Detalii]


7 mai 2009
Rezultatele campaniei de prevenire a osteoporozei derulate de Sensiblu si sanofi-aventis

In perioada 27-29 aprilie 2009 Sensiblu si sanofi-aventis au derulat pentru a treia oara un program de informare si educare despre riscurile osteoporozei in 10 orase din tara. Rezultatele campaniei Sensiblu* arata ca:
• 1 din 4 pacienti consultati a fost diagnosticat cu osteoporoza
• s-au distribuit 35.000 de brosuri informative despre osteoporoza
• peste 4.000 de pacienti au fost consultati in 3 zile
• numarul de pacienti interesati a crescut cu 124% fata de 2008
• 40% dintre ei sufera sau sunt predispusi sa fie afectati de osteoporoza.

[Detalii]


6 mai 2009
Fundatia Sensiblu sprijina proiectul Marie Curie pentru copiii bolnavi de inima

Fundatia Sensiblu lanseaza joi, 7 mai 2009 programul de strangere de fonduri “Deschide-ti inima catre copii” prin care intentioneaza sa doneze o suma de bani pentru infiintarea unei sectii de chirurgie cardiaca infantila la Spitalul Marie Curie din Bucuresti.

[Detalii]