Biberon cu tetina din silicon 0 luni+, 160ml, Lansinoh

Mama si copilul

In stoc
45,15 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Biberon cu tetina din silicon 0 luni+, 160ml, Lansinoh

17538906

Biberonul face parte din gama pentru alaptare conceputa de specialistii Lansinoh ca un sprijin pentru mamele care alapteaza si care din anumite motive nu pot fi langa copil pentru o anumita perioada de timp. Astfel, procesul alaptarii nu este intrerupt, iar bebelusii beneficiaza cat mai mult timp de proprietatile laptelului matern.

Noul concept al tetinei Lansinoh, care permite copilului sa se angajeze in actiuni de supt peristaltice naturale, permite o tranzitie usoara de la alaptarea la san la hranirea cu biberonul si invers. Biberonul este recomandat bebelusilor inca de la nastere.

Proprietati:

- Tetina este realizata din silicon moale, cu doua texturi diferite. Varful tetinei este realizat din silicon moale si fin care permite copilului sa regleze fluxul de lapte, se intinde si flexeaza pentru o compresie optima iar liniile verticale din silicon aflate in interiorul tetinei consolideaza structura acesteia, eliminand riscul aplatizarii tetinei in timpul procesului de hranire.

- Baza tetinei larga si texturata este special conceputa pentru ca buzele bebelusului sa prinda cu usurinta tetina. Designul gradual al tetinei permite o buna miscare peristaltica a limbii.

- Tetina este prevazuta cu un sistem de ventilare a aerului care ajuta la reducerea aerului ingerat de bebelusi, un posibil motiv al aparitiei colicilor.

- Corpul biberonului este gradat, are forma anatomica pentru o usoara manevrare atat de parinte cat si de copil.

- Biberonul este prevazut cu Tetina din silicon cu flux lent pentru 0 luni+, fara BPA. Este compatibil cu Tetina cu flux lent, Tetina cu flux mediu, Tetina cu flux rapid.

- Se poate steriliza prin toate metodele de sterilizare, se poate spala la masina de spalat vase si se poate folosi in cuptorul cu microunde. 

Forma de prezentare: Pachetul include 1 x biberon 160ml si 1 x Tetina cu flux lent.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 03.08.2022