Biberon cu tetina din silicon, 250ml, Primii Pasi

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

6,30 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Biberon cu tetina din silicon, 250ml, Primii Pasi

2131649

Biberonul cu tetina din silicon este un produs potrivit copiilor intre 0-3 luni. Acesta este realizat din polipropilena, nu contine bisfenol, are un capac anti-curgere si reprezinta solutia ideala pentru hranirea bebelusilor in primele luni de viata.

Instructiuni de curatare:

- Inainte de sterilizare, spalati biberonul, tetina si celelalte componente in apa calda si sapun apoi clatiti bine in apa curata.

- Sterilizati folosind un sterilizator electric cu aburi sau pentru microunde, sau solutie sterilizatoare. Inainte de prima folosire introduceti biberonul in apa aflata sub fierbere pentru 5 minute.

- Asigurati-va ca este suficienta apa in vas, astfel incat biberonul sau restul componentelor nu vor atinge peretii vasului.

Avertizari:

- Pentru a evita pericolul de sufocare inspectati regulat tetina, testand rezistenta prin intindere, in special dupa aparitia dintilor la copii.

- Hranirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult.

- Incalzirea hranei din biberon in aparatul cu microunde se recomanda doar pentru perioade scurte de timp, supraincalzirea duce la aparitia unor puncte fierbinti in lichid care pot provoca arsuri copilului.

 - Inainte de introducerea in cuptorul cu microunde se vor scoate capacul, gulerul si tetina de pe biberon. Deteriorarea dintilor copilului poate aparea si atunci cand nu ii sunt administrate lichide dulci sau cand biberonul este folosit perioade lungi pe timpul zilei (mai ales in timpul noptii, cand cantitatea de saliva produsa este redusa).

- Verificati temperatura hranei inainte de a o oferi copilului.

- A nu se folosi tetina in loc de suzeta.

- Culorile si modelele pot varia

Forma de prezentare: Biberon de 250ml

* Va rugam sa ne comunicati prin e-mail sau telefonic ce model/culoare doriti sa comandati.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 25.03.2021