Beta-Alanina Chemistry Labs, 98.1g, Beyond Raw

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

145,93 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652357692

Beta-alanina este un precursor al carnosinei, demonstrat clinic ca poate creste semnificativ nivelul de carosina din muschi si de mentinere a pH-ului muscular in parametri optimi - un factor cheie de control al oboselii musculare. Beta-alanina este o peptida activa functional, care are proprietati antioxidante si efect de tampon a pH-ului la nivel muscular.

Proprietati:

  • Sprijina rezistenta si performanta musculara;
  • Efect tampon al PH-ului la nivel muscula;
  • Fiecare portie furnizeaza 3.2 g de beta-alanina;

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, amestecati o cupa dozatoare de produs cu 240ml de apa sau bautura preferata.

Avertizari: Se poate produce o decantare semnificativa a produsului. A se consulta un medic specialist inainte de a consuma acest produs in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de o interventie chirurgicala. Administrarea acestui produs poate cauza senzatii de furnicaturi si bufeuri. Aceste senzatii pot fi amplificate daca produsul este administrat aproape de antrenament sau in timpul antrenamentului. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: Borcanel de 98.1g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 25.10.2021