Beres Pharmaceuticals

Sortare dupa

Istoria Fabricii de medicamente Béres este strans legata de cercetarea stiintifica, deoarece cercetarile sistematice dr. József Béres, sr., in decursul catorva decenii in biologie, microelemente si biochimie, precum si picaturile create ca o sinteza a acestora care au dobandit renume, au fost cele care au marcat inceputul drumului catre infiintarea companiei. Pentru Béres, extinderea portofoliului de produse a dobandit un rol important inca in anii care au urmat infiintarii.

Produsele Béres sunt cunoscute si folosite de milioane de persoane, de la tineri la varstnici. Inventia legendara in jurul careia s-a construit astazi un intreg grup de societati si o oferta de zeci de produse sunt picaturile Béres Drops. Produsul a fost conceput in 1972, ca o culminare a eforturilor indelungate si sustinute ale unui cercetator inzestrat cu talent extraordinar, dr. József Béres, sr.
Beres este lider de piata in domeniul fabricarii si comercializarii produselor pentru mentinerea sanatatii, numeroase produse fiind lidere pe piata. Are un portofoliu de aproape 80 de tipuri de produse, iar numeroase alte produse autorizate asteapta introducerea pe piata sau sunt in curs de autorizare.