Bautura cu aroma de vanilie Original, 4x200ml, Fresubin

Suplimente alimentare

In stoc
50,53 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Bautura cu aroma de vanilie Original, 4x200ml, Fresubin

7511007

Bautura cu aroma de vanilie Original are o valoare energetica ridicata (1.0 kcal/ml), fara fibre cu continut ridicat de proteine. Continut clinic nesemnificativ de lactoza, fara gluten. Recomandat pentru dieta pacientilor care sufera sau prezinta risc de malnutritie, in special celor cu necesar crescut de proteine si energie sau cu restrictii de lichide.

Mod de utilizare:
A se utiliza sub supraveghere medicala.
Poate fi utilizat ca si sursa unica de alimentatie (4-5 flacoane/zi) sau ca si suplimentare a nutritiei (1-2 flacoane/zi).
Trebuie monitorizat aportul de lichide.
Nu este recomandat copiilor cu varsta sub 1 an.
A se bea cu incetinitorul. A se consuma, de preferinta, rece. Agitati bine inainte de utilizare.

Ingrediente:
Apa, sirop de glucoza, proteine din lapte, uleiuri vegetale (floarea soarelui, rapita), sucroza, maltodextrina, arome, citrat de potasiu, emulsificatori (E 471, lecitina din soia), carbonat de potasiu, clorura de sodiu, regulator de aciditate (E 507), carbonat de sodiu, vit. C, oxid de magneziu, pirofosfat de fier, sulfat de zinc, niacina, clorura de mangan, acid pantotenic, vit. E, sulfat de cupru, vit. B2, vit. B6, fluorura de sodiu, vit. B1, beta-caroten, vit. A, acid folic, clorura de crom, molibdat de sodiu, iodura de potasiu, vit. K1, selenit de sodiu, biotina, vit. D3, vit. B12.

Forma de prezentare: 4 x 200 ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021