Baton Endurance sarat ciocolata si porbumb, 40g, Gold Nutrition

Dieta si nutritie

In stoc
7,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Baton Endurance sarat ciocolata si porbumb, 40g, Gold Nutrition

652354706

Antrenamentele sunt insipide? Adaugati-le sare! Endurance Salt Bar GoldNutrition sunt batoane energetice inovatoare pentru ca ele combina gustul dulce cu cel sarat, fiind create mai ales pentru cei care practica diverse sporturi de anduranta.

Endurance Salt Bar sunt batoane energetice invocatoare dat fiind ca ele combina gustul dulce cu cel sarat. Ideale pentru a fi consumate de catre atleti de anduranta in timpul antrenamentelor si probelor sportive. 

Caracteristica care distinge acest baton de celelalte existente pe piaṭa este gustul sau sarat, furnizand intre 195-197 mg de sodiu per baton. Aceasta refacere de sodiu pierdut in timpul activitatii fizice este extrem de importanta, prevenind situatiile de hiponatremie (concentratii plasmatice reduse de sodiu).

Alcatuit din grasimi, hidrati, fibre, proteine, sodiu, tiamina, vitamina B6, cafeina, taurina, glutamina, BCAA, Endurance Salt Bar devine astfel unul dintre batoanele cele mai complete de pe piata.

Ingrediente: Ciocolata-porumb prajit: Pasta de alune si cacao (zahar, ulei de floarea soarelui, amidon de porumb, pudra de cacao slaba, pasta de alune, emulsionant (lecitina de soia), aroma), pudra de trufe (zahar, lapte praf, unt de cacao, pasta de cacao, proteina din zer de lapte, emulsionant (lecitina de soia), arome), ciocolata neagra [21,8 %] (pasta de cacao, zahar, unt de cacao, pudra de cacao, emulsionant (lecitina de soia), aroma), porumb prajit [8,5%] (porumb, ulei de palmier, clorura de sodiu), migdale, pudra de cacao, colagen de porc, L-taurina, clorura de sodiu, L-glutamina, cafeina [0,13%], oxid de magneziu, fosfat dicalcic, L-leucina, L-valina, L-izoleucina, edulcorant (sucraloza), clorhidrat de piridoxina, clorhidrat de tiamina.

Fabricat in instalatii unde se manipuleaza gluten, oua, alte fructe cu coaja tara, sulfiti si susan, motiv pentru care poate contine urme din acestea.

Mod de prezentare: un baton de 40g. 

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 06.07.2021