Apivita Balsam pentru par revitalizant, 150ml

Frumusete si ingrijire

Brand: APIVITA
In stoc
49,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Apivita Balsam pentru par revitalizant, 150ml

7522739

Balsamul pentru par revitalizant ajuta la descurcarea parului si ii ofera nutritie indispensabila, pentru a fi frumos si sanatos. Poate inlocui balsamul clasic sau poate completa rutina de dupa samponare. Compozitia sa usoara este ideala pentru parul fin in loc de balsamul clasic. Este ideala si pentru parul vopsit foarte deteriorat, ca ultim pas al rutinei de tratament (pentru ingrijire si hranire suplimentara dupa balsamul clasic si/sau masca) Poate fi aplicat si pe parul uscat, intre sampoane. Ideal pentru stralucirea zilnica si protectia culorii, dar si pentru parul indisciplinat.

Caracteristici:

  • Faciliteaza descurcarea si modelarea ulterioara;
  • Ofera hidratarea necesara;
  • Asigura parului o stralucire radianta;

Ingrediente: contine 96% ingrediente de origine naturala: floarea soarelui, apisheild, infuzie de rozmarin in loc de apa, propolis, aloe, lavanda, ginseng, oligoelemente (cupru, zinc, mangan), sapun, vitamine B3, B7, uleiuri esentiale, salvie, lavanda, neroli, lauri.

Cum se utilizeaza: Aplicati pe lungimea parului si a varfurilor. Poate fi utilizat in orice moment al zilei pe parul uscat pentru stralucire sau pe parul proaspat dupa samponare, pentru a facilita pieptanarea si protectia suplimentara.

Precautii:

Evitati contactul cu ochii.

Doar pentru uz extern.

Forma de prezentare: 150ml

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 30.03.2022