Balsam intensiv pentru ingrijirea parului, 100ml, THYMUSKIN

Frumusete si ingrijire

In stoc
173,24 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Balsam intensiv pentru ingrijirea parului, 100ml, THYMUSKIN

652368883

THYMUSKIN BALSAM Intensiv este produsul dedicat pentru ingrijirea parului si scalpului deteriorat si restabilirea echilibrului fiziologic la nivelul parului si scalpului. Recomandat pentru parul fragil, cu varfuri despicate, foarte uscat sau foarte gras, precum si in cazul matretii uscate.

Proprietati:

- THYMUSKIN Balsam Intensiv regleaza nivelul de sebum de la nivelul scalpului si ii ofera parului hidratare si stralucire pe termen lung. Parul lung, mai ales, devine neted si mai usor de pieptanat in urma utilizarii balsamului.

- Produsul contine si ulei de avocado. Ingredientul activ GKL-02 normalizeaza starea parului, iar uleiul de avocado regleaza secretia de sebum.

- Contribuie la ingrijirea parului si scalpului afectat.

- Ofera parului stralucire si umezeala cu un efect de lunga durata.

- Este potrivit pentru parul fragil, cu varfuri despicate si pentru parul si scalpul foarte gras sau foarte uscat.

Mod de utilizare:

- THYMUSKIN® Balsam Intensiv este balsamul versatil  care se aplica pe parul umed, dupa spalare, dar inaintea aplicarii Serului THYMUSKIN®. Initial trebuie aplicat de doua ori pe saptamana, iar dupa aceea saptamanal.

- Ca balsam: Chiar daca nu doriti sa petreceti mult timp cu aceasta procedura, sunt suficiente 3 minute. Aplicati balsamul intensiv Thymuskin pe lungimea parului umed - nu pe scalp, la radacina. Clatiti bine parul dupa timpul de expunere. Apoi utilizati serul Thymuskin (optional).

- Ca tratament: Aplicati si masati balsamul intensiv Thymuskin pe lungimea firului de par atunci cand parul este inca umed. Nu aplicati pe scalp (la radacina). In functie de volumul parului, este suficienta o cantitate de aproximativ 5-10 ml. Daca parul dvs. este deosebit de deteriorat, va recomandam sa prelungiti timpul de expunere la 10-15 minute. Acest lucru face ca parul sa fie chiar mai moale si mai usor de pieptanat. Clatiti bine parul dupa timpul de expunere. Apoi utilizati serul Thymuskin (optional).

- Ca ingrijire a scalpului: Daca aveti un scalp sensibil si cu mancarime, aplicati Thymuskin Balsam pe scalp si masati, apoi lasati-l timp de 5-10 minute sa actioneze. Acesta favorizeaza circulatia sangelui. Nutrientii continuti regleaza si ingrijesc pielea capului pe termen lung. Clatiti bine parul dupa timpul de expunere.

Forma de prezentare: 100ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.05.2022