Balonix, 20 comprimate, Fiterman

Suplimente alimentare

In stoc
14,20 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7507948

Balonix® comprimate este un supliment alimentar fiind un produs complex pe baza de extracte vegetale si uleiuri volatile care se recomanda in cazul disconfortului abdominal cauzat de excesul gazelor intestinale. Contine un raport optim intre extractul de musetel standardizat in apigenina – cu efecte spasmolitice (amelioreaza crampele abdominale) si uleiuri volatile ce confera produsului proprietati carminative, favorizand evacuarea gazelor intestinale.

Beneficii:

  • Amelioreaza crampele abdominale;
  • Favorizeaza eliminarea gazelor.

Ingrediente: indulcitor, extract de musetel, celuloza microcristalina, polidimetilsiloxan, stearat de magneziu, indulcitor (extract de stevia), ulei esential de fenicul, ulei esential de cimbru, ulei esential de menta.

Ingrediente active per comprimat: extract uscat de musetel (Matricaria chamomilla) - 50 mg, ulei esential purificat de fenicul (Foeniculum vulgare) standardizat in trans-anetol - 2 mg, ulei esential de cimbru (Thymus vulgaris) - 2 mg, ulei esential de menta (Mentha piperita) - 2 mg.

Mod de utilizare: comprimatul se inghite ca atare sau se lasa sa se dizolve lent in gura.

  • Copii peste 6 ani: 1 comprimat de 2 ori pe zi, la nevoie.
  • Adulti: 1 comprimat de 3 - 5 ori pe zi, la nevoie.

Mod de prezentare: o cutie cu 20 comprimate.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021