Management 100%, 60 capsule, Bitonic

Suplimente alimentare

Brand: BITONIC
In stoc
116,73 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Management 100%, 60 capsule, Bitonic

652365202

Pe langa odihna, corpul si mintea au nevoie si de sprijin extern pentru a-si mentine concentrarea si motivatia.

Proprietati:

- 100% Management se bazeaza pe ingrediente active bine-cunoscute din medicina traditionala chineza, cum ar fi ginsengul, schisandra, ashwagandha, ginkgo si radacina de trandafir.

- Vitaminele B sunt in general considerate vitamine de stres si sustin aceste ingrediente active naturale. Micronutrienti valorosi, cum ar fi magneziul si Q10, asigura baterii pline si o productie imbunatatita de energie in corpul nostru.

- Zincul si OPC stimuleaza, de asemenea, sistemul nostru imunitar.

- Pentru un management 100%, au fost alese ingrediente care ajuta corpul si mintea sa se calmeze mai usor si sa isi revina mai usor.

- Combinatia de diverse extracte naturale este conceputa pentru a ajuta la gestionarea stresului si la relaxare. In MTC, ingredientele active foarte apreciate din radacini si fructe de padure, cum ar fi ginsengul, schisandra, ashwagandha, ginkgo si radacina de trandafir, pot imbunatati concentrarea si, prin urmare, pot influenta performanta. In combinatie cu vitaminele B, aceste ingrediente active au o influenta pozitiva asupra sistemului nostru nervos.

Ingrediente: Ginseng siberian 280mg, Schisandra 140mg, Ashwagandha 140mg, Gingko Biloba 140mg, Extract de seminte de struguri 110mg, Rhodiola Rosea 100mg 15.2%, tri-magneziu (dicitrat) 57mg, Coenzima Q10 50mg, Zinc (citrat) 10mg 100%, Vitamina B6 1mg 71%, Vitamina B12 5µg.

Mod de administrare:  Luati o capsula de doua ori pe zi, dupa masa. Nu luati pe stomacul gol si nu depasiti doza zilnica recomandata.

Avertizari: A se pastra intr-un loc uscat, ferit de lumina, la temperatura camerei, in ambalajul si in afara razei de actiune a copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata.

Forma de prezentare: 60 capsule

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 13.02.2022