Consultantul Sensiblu in frumusete si sanatate

Consultantul Sensiblu in frumusete si sanatate

97 articole
 • Teama de respingere

  Toate fiintele umane se tem, intr-o masura  mai mare sau mai mica, sa fie singure, acest lucru este cat se poate de clar.
  Teama de respingere
 • Ce este colagenul si cum sa ajutam stimularea productiei acestuia?

  Colagenul este cea mai importanta substanta proteica din organism, reprezentand aproximativ o treime din masa sa proteica si se gaseste in sistemul osos, muscular, la nivelul pielii, tendoanelor si al ligamentelor. Colagenul este nutrientul care face parte din structura tuturor tesuturilor conjunctive ale corpului.
  Ce este colagenul si cum sa ajutam stimularea productiei acestuia?
 • Ingrijirea tenului sensibil

  Daca te confrunti cu o piele fragila, ai de multe ori mancarimi, roseli si eroziuni ale pielii, este posibil sa ai un ten sensibil.
  Ingrijirea tenului sensibil
 • Cum tratam imperfectiunile tenului?

  Notiunea de „ten cu imperfectiuni“ este, pe cat de larga, pe atat de suparatoare. De ce ne plangem concret atunci cand tenul nostru este definit ca fiind cu imperfectiuni?
  Cum tratam imperfectiunile tenului?
 • Calcaiele crapate: ingrijire, hidratare, preventie

  De multe ori ne confruntam cu probleme neplacute, precum bataturile si calcaiele crapate. Acestea din urma pot fi un semn al lipsei de hidratare, al expunerii la frig sau purtarii incaltamintei neadecvate sau al unei carente de zinc si omega 3.
  Calcaiele crapate: ingrijire, hidratare, preventie
 • Epilarea definitiva - Epilarea cu laser

  O veche zicala romaneasca spune ca „rabda baba la frumusete"! Noile proceduri medicale destinate epilarii definitive cu laser ne redau speranta ca se pot obtine rezultate uluitoare si fara chin.
  Epilarea definitiva - Epilarea cu laser
 • Strugurele - elixirul tineretii si al frumusetii

  Toamna imbelsugata ne aduce atatea daruri minunate cu care sa ne rasfatam papilele gustative... iar strugurii sunt de departe cei mai pretiosi pentru ca au proprietati... magice.
  Strugurele - elixirul tineretii si al frumusetii
 • Quinoa: Beneficii, proprietati si contraindicatii

  Este o proteina completa, dar este mai usor de digerat decat proteina din carne si are un continut infinit mai scazut de grasime decat cele mai multe tipuri de carne.
  Quinoa: Beneficii, proprietati si contraindicatii