Aur coloidal PureGold 25 ppm, 480ml, Alchemy

Remedii naturiste

Brand: ALCHEMY
In stoc
40,71 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535468

Pure Gold este un produs natural, cu o eficienta deosebita datorita particulelor cu dimensiuni foarte mici. Continutul de aur ionic al acestui produs este zero. El este produs din metal pur, 99,99%, in apa distilata ultrapura.

Culoarea sa este specifica aurului coloidal cu concentratia cuprinsa intre 25 si 30ppm. Ea poate fi observata in momentul in care se toarna putin aur coloidal in dopul flaconului, si pune in evidenta concentratia reala a produsului.

Mod de utilizare

Adulti

Se utilizeaza cate 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. Acestea sunt cantitati reduse, care vor avea efecte homeostatice, tonice, pe plan energetic, emotional, mental, mai ales daca produsul este mentinut un timp (cateva minute) in cavitatea bucala.
Se pot utiliza cantitati mai ridicate, in special in cazul in care exista anumite probleme la nivelul articulatiilor, la nivel cerebral, sau la nivel circulator.
Fiind un produs nontoxic, cantitatile ridicate nu reprezinta in general o problema. Cu toate acestea, este bine si firesc ca fiecare sa isi stabileasca o doza optima, prin teste succesive.
O alta posibilitate de utilizare este prin diluare in apa plata a cantitatii dorite pentru o zi, si consumul gradat al apei respective.
adulti: 1-2linguri/zi.
adulti in convalescenta, batrani: 1-3 linguri zilnic.

Copii:

In cazul copiilor, cantitatile precizate se vor reduce proportional pe baza greutatii corporale (fata de cea a unui adult).
copii sub 5 ani: 1 lingurita/zi.
copii 5-10 ani: 1-2lingurite/zi.
copii si adolescenti, 10-18 ani: 2-4 lingurite/zi.

Precautii:

Acest produs nu prezinta in mod normal efecte adverse.
Cazurile de alergii la metale, de obicei, nu se aplica si aurului.
Totusi, in cazul in care exista o asemenea suspiciune, se poate testa compatibilitatea produsului pe o portiune sensibila a pielii.
Atentie! In cazul in care sunteti alergic la aur, nu ar trebui sa utilizati acest produs.

Mod de depozitare:

Produsul nu interactioneaza cu nici o medicatie cunoscuta. Pastrarea se realizeaza, de preferinta, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil.
Produsul nu este sensibil la radiatii electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorita structurarii cu totul speciale a apei utilizate.
Nu cauzeaza argyria. Contine doar argint pur si apa ultrapura.
Nu necesita refrigerare dupa deschidere.
Totusi, nu se va consuma produsul direct din sticla, datorita potentialei contaminari cu saliva, care va duce la modificarea culorii produsului in galben, mai mult sau mai putin intens.

Forma de prezentare: Sticla 480ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021