Astragalus 500mg, 60 capsule, Steaua Divina

Suplimente alimentare

In stoc
21,26 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652359043

Astragalus capsule sustine capacitatea de autoaparare a organismului, este antioxidant creste speranta de viata si imbunatateste calitatea vietii.

Imunostimulator, antiviral, antitumoral, antioxidant, adaptogen, stimuleaza producerea de SOD si de interferon natural, creste numarul de celule stem din maduva osoasa, creste numarul de leucocite, diuretic, tonic general, tonic pulmonar, cardiac, suprarenalian si digestiv, hepatoprotector, antihipertensiv, ajuta la reglarea glicemiei.

Se recomanda ca adjuvant in imunodeficiente (infectii persistente, infectii virale – virus gripal, hepatita B sau C, HIV, Coxsackie B, herpes), oboseala cronica, tumori (cancer pulmonar, renal, melanom), inclusiv in timpul chimioterapiei, inclusiv cu metastaze, numar scazut de leucocite, edeme, retentie de apa, cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, splenomegalie, fibroza, tuberculoza, paralizie, infertilitate, preventiv in caz de viroze respiratorii recidivante.

Compozitie: 400mg radacina de Astragalus (Astragalus membranaceus), 100mg capsula vegetala.

Mod de administrare: 2 capsule de 2 x/zi sau dupa sfatul medicului. Se recomanda ingerarea cu multa apa, pentru a asigura ajungerea capsulelor in stomac. Recomandam deschiderea capsulelor si administrarea pulberii de plante sublingual (se tine sub limba 5-10 minute, apoi se inghite cu apa). Pentru un efect maxim se recomanda utilizarea produsului timp de 3 luni.

Contraindicatii:

  • Copii, sarcina, alergie la oricare dintre componentele produsului.
  • Interactiuni medicamentoase: imunosupresoare, corticosteroizi (scade efectul acestor medicamente); interferon, anticoagulante (creste efectul acestora).
  • Produsul contine substante cu potential alergenic.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 de capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 22.11.2021