Astaxanmar 4mg, 30 capsule, Marnys

Suplimente alimentare

Brand: MARNYS
In stoc
61,80 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Astaxanmar 4mg, 30 capsule, Marnys

652365463

Astaxanmar este un supliment de calitate premium ce contine astaxantina naturala extrasa din microalga haematococcus pluvialis printr-o metoda revolutionara. Astaxantina este cel mai puternic antioxidant natural si joaca un rol esential in protejarea sistemului imunitar, sanatatea creierului, ingrijirea pielii si mentinerea unui aspect tanar si ferm. Produs 100% natural.

Proprietati:

  • Antioxidantii sunt substante cu rol esential pentru protejarea sanatatii generale a organismului. Acestia previn sau amelioreaza deteriorarea celulelor cauzata de radicalii liberi oxidanti.
  • Celulele corpului nostru se confrunta in fiecare zi cu expunerea la numerosi virusi, la care se adauga stress-ul oxidativ provocat de radicalii liberi oxidanti. Acestia contribuie la procesul de imbatranire prematura si pot juca un rol important in declansarea mai multor boli, cum ar fi cancerul, diabetul sau afectiunile cardiovasculare.
  • Antioxidantii pot fi naturali sau artificiali. Astaxantina este un carotenoid natural regasit in mediile acvatice. Ea da culoarea caracteristica somonului, crevetilor si homarilor si este literalmente de sute de ori mai puternica decat orice alta molecula antioxidanta. Tocmai din acest motiv, Astaxantina naturala este supranumita numita "Regina Antioxidantilor".

Compozitie: Astaxantina (extrasa din Haematococcus Pluvialis) 4mg.

Mod de administrare: Se consuma 1 capsula pe zi, in timpul mesei sau urmand recomandarile specialistului.

Forma de prezentare: 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 14.02.2022