Ashwagandha pudra ecologica, 125g, Crud si sanatos

Dieta si nutritie

In stoc
27,94 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ashwagandha pudra ecologica, 125g, Crud si sanatos

652370501

Ashwagandha (Withania somnifera) sau ginsengul indian este o planta tropicala care creste salbatic in India, Asia de Est si Africa de Sud, fiind folosita de secole in medicina ayurvedica. In sanscrita, „ashwa" inseamna „cal", inducand ideea ca planta are potentialul de a conferi puterea si vigoarea unei cabaline.

Ashwagandha face parte din familia tomatelor, avand ca principale componente bioactive withanolidele (lactone sterolice), componente chimice care actioneaza ca precursori ai hormonilor ce regleaza raspunsurile organismului la stres si relaxare.

Considerata a fi un adevarat dar al naturii pentru oameni, aceasta planta medicinala are o actiune benefica asupra intregii axe HPA (hipotalamus, hipofiza, glande suprarenale), ajutand in mod subtil la o echilibrare a intregului organism. Pana in prezent s-au efectuat peste 200 de studii aspura beneficiilor medicale ale radacinii de ashwagandha.

Compozitie:

  • Vitamina C, fier;
  • Lactone steroidale (withaferin-A);
  • Alcaloizi (somniferiene, withanine, anaferine);
  • Antioxidanti (flavonoide)
  • Saponine;
  • Fibre;

Ingrediente: 100% pudra ecologica de ashwagandha.

Forma de prezentare: 125g

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 29.07.2022