Articular+ Stem, 30 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
26,97 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355199

Articular+ Stem are o formula complexa dedicata pentru refacerea articulatiilor si redarea mobilitatii si flexibilitatii articulare. Extractele alese pentru formula Articular+ Stem intervin direct asupra formarii tesutului cartilaginos, reducerea inflamatiei, calmarea durerii si protejarea articulatiilor de la deteriorare.

Proprietati:

- Formula Articular+ STEM asociaza cartilajul de rechin, bogat in condroitina, cu alga AFA, extractul de salcie, extractul de tamaie, spirulina si chlorella. 

- Cartilajul de rechin stimuleaza productia de colagen pentru articulatiile afectate de procesele degenerative specifice anumitor forme de artrita. 

- Extractul de tamaie are un rol benefic bine cunoscut aspura articulatiilor: reda mobilitatea acestora si reduce sensibilitatea dureroasa.

- Alga AFA, este o alga verde-albastra, avand efecte benefice unice comparativ cu alte plante similare. Cea mai puternica actiune a Algai AFA este de a stimula productia de celule stem, celule noi produse de organism care se livreaza la organele bolnave pentru a le regenera, inclusiv la nivel articular.

- Articular+ Stem contribuie la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor, sustinerea vitalitatii si activitatii organismului, sustinerea sistemului imunitar, eliminarea metalelor grele din organism, detoxifierea corpului.

Compozitie: Cartilaj de rechin standardizat cu 4% condroitina - 120mg, Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) - 80mg, Coaja de Salcie (Salix alba) extract 20:1 standardizat cu 25% salicina - 80mg, Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) extract 1-3:1  standardizat cu 2% Harpagozide - 40mg, Tamaie (Boswellia serrata) extract 5-10:1 standardizat cu 70% Acizi boswellici – 40mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizat cu 50% Proteine – 20mg, Spirulina (Spirulina maxima) standardizat cu 60% Proteine – 20mg, Capsula vegetala.

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi.

Avertizari:

- A nu se administra in caz de Hipercalcemie, alergie la Aspirina/salicilati.

- A se administra cu prudenta femeilor insarcinate care alapteaza. A nu se administra concomintent cu anticoagulante. Contine substante cu potential alergic: cartilaj de rechin (peste).

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.07.2021