Sfatul farmacistului (20)

 • Contraceptia de urgenta - Indicatii, Mod de utilizare si Contraindicatii

  Singura metoda mecanica recomandata pentru contraceptia postcoitala este implantarea DIU (dispozitivul intrauterin sau steriletul) cu eliberare de cupru, in primele 5 zile dupa contactul sexual neprotejat sau pana la maxim 5 zile dupa ovulatie.
  Contraceptia de urgenta - Indicatii, Mod de utilizare si Contraindicatii
 • Testul de fertilitate masculina - afla ce sa ai in vedere!

  Testul de fertilitate masculina - afla care sunt factorii importanti, ce trebuie sa ai in vedere si cum trebuie sa te pregatesti!
  Testul de fertilitate masculina - afla ce sa ai in vedere!
 • Test depistare alergii - declansare, avertizari, indicatii

  Numeroase persoane se confrunta cu neplaceri specifice alergiilor, cum ar fi stranutul, nasul infundat sau senzaia de usturime la nivelul ochilor, fara sa tie insa la ce sunt alergice.
  Test depistare alergii - declansare, avertizari, indicatii
 • Test colesterol - factorii de risc, determinare valori, gestionare

  Colesterolul este produs in ficat si indeplineste un rol important pentru o multitudine de functii ale organismului, de exemplu in constructia membranelor celulare. Un nivel crescut al colesterolului in sange constituie insa un factor de risc pentru aparitia arteriosclerozei (calcifierea arterelor).
  Test colesterol - factorii de risc, determinare valori, gestionare
 • Test carenta de fier - produs recomandat

  In calitate de componenta a pigmentului rosu din sange, hemoglobina, fierul joaca un rol important in alimentarea organismului cu oxigen si in metabolismul energetic. Simptomele tipice pentru carenta de fier sunt oboseala frecventa, paloarea sau durerile de cap.
  Test carenta de fier - produs recomandat
 • Testul pentru depistarea bolilor intestinale

  Odata cu inaintarea in varsta creste si riscul prezent­ei neobservabile a sangelui in scaun. Acest sange este numit si sange ocult in fecale (FOB). Pe langa posibilele boli intestinale cum ar fi diverticulita, colita sau polipii intestinali, sangele din scaun poate indica si un cancer colorectal incipient.
  Testul pentru depistarea bolilor intestinale
 • Testeaza-te acasa! Infectii urinare, vaginale, ovulatie, colesterol si altele!

  Acum poti face o testare la tine acasa pentru a afla din timp anumite afectiuni. Cere in farmaciile Sensiblu produsele de testare rapida si afla imediat diagnosticul.
  Testeaza-te acasa! Infectii urinare, vaginale, ovulatie, colesterol si altele!
 • Test HPV in farmacii! Tu ce tulpina ai?

  HPV nu este o floare, dar are multe tulpini care, in timp, pot duce la aparitia cancerului de col uterin. 8 din 10 femei contracteaza virusul la un moment dat. Nu fi una dintre ele!
  Test HPV in farmacii! Tu ce tulpina ai?