Produsele profesionale pentru păr sănătos

5. 11. 2021 · Consultantul Sensiblu in frumusete si sanatate · 3 minute de citit

 

O declarație de dragoste pentru tine poate lua forma unei rutine special gândite pentru părul tău. Alege produsele potrivite tipului tău de scalp și a tipului tău de fir de păr, pentru ca rutina pe care o vei adopta să te ajute cu adevărat.

Așadar, dacă ai un scalp cu tendință de îngrășare, alege o gamă de produse care conține ingrediente care te pot ajuta să elimini excesul de sebum între spălări. Iar dacă scalpul tău este iritat, alege un șampon blând, care să curețe foarte bine, dar, în același timp, să calmeze iritația.

Primul pas al rutinei

Dacă observi că părul tău are tendința de cădere, Sensiblu îți pune la dispoziție o gamă largă de produse premium care acționează asupra acestei probleme, pentru ca tu să te bucuri de un păr sănătos.

Poți începe să-ți construiești rutina pentru părul cu tendință de cădere cu un șampon special formulat pentru acest fenomen. Îți recomandăm Șamponul fortifiant și revitalizant Anaphase+, de la Ducray. Este un produs potrivit pentru părul degradat, care are în focus îngrijirea părului subțiat și abordează direct problema căderii părului. Datorită formulei sale ce constă în nicotinat de tocoferol, un complex de vitamine și Ruscus, șamponul pregătește pielea capului pentru acțiunea acestor tratamente. În plus, îți oferă volum părului și vine în completarea altor produse de îngrijire contra căderii părului.

 

Este un șampon complementar tratamentului împotriva căderii părului. Acesta este recomandat alături de alte produse care susțin aceeași problemă. Fiind foarte bine tolerat, șamponul poate fi utilizat oricât de frecvent dorești. Folosindu-l în mod constant, vei observa că acesta stimulează creșterea părului.


Produse speciale pentru nevoi individuale

Și dacă tot vorbeam despre un tratament complementar care să susțină primul pas al rutinei, îți recomandăm Tratamentul cu fiole împotriva căderii părului, pentru femei, Dercos Aminexil Clinical 5, de la Vichy. O formulă exclusivă ce combină Aminexil, o moleculă de referință ce acționează împotriva căderii părului, cu eficacitate dovedită clinic, cu 5 ingrediente active, pentru o acțiune completă.

 

Cum funcționează acest tratament intensiv? De la rădăcină, ajută la ancorarea firului de păr în scalp. Iar acțiunea sa ajunge până la vârfuri, unde întărește și oferă rezistență fibrei capilare. În plus, datorită aplicatorului cu rol de masaj, stimulează microcirculația la nivelul scalpului și reduce dezechilibrele minore de la suprafață și crește rezistența acestuia. Iar în timp, în urma acestui tratament intensiv vei observa că părul tău este mai des și mai rezistent.

Suplimente sezoniere

 

 

Iar pentru a-i face părului tău o declarație de dragoste în adevăratul sens al cuvântului, poți apela la suplimente sezoniere, care îți susțin din interior sănătatea părului. Încearcă Revalid Hair Complex, de la Ewopharma, suplimentul alimentar ce conține un complex de vitamine (B1,B5) și minerale (Zinc, Cupru), aminoacizi și extracte din plante cu acțiune sinergică. Formula îmbunătățită cu biotină contribuie la menținerea sănatății parului, iar vitamina D3 participă la procesul de diviziune celulară. În plus, cuprul contribuie la pigmentarea normală a părului, iar zincul contribuie la menținerea sănătății atât a părului, cât și a unghiilor.

Consultantul Sensiblu in frumusete si sanatate