Menține-ți sănătatea și frumusețea

18. 10. 2021 · Consultantul Sensiblu in frumusete si sanatate · 3 minute de citit

Transformă-ți rutina de îngrijire astfel încât să îți menții sănătatea și frumusețea

Ani la rând i-ai pus pe cei din jurul tău pe primul loc. I-ai iubit, și îi iubești în continuare. Te-ai asigurat că sunt bine și vei face asta și de acum în colo. Le-ai purtat de grijă în fiecare zi și suntem siguri că nu te vei opri. De azi, îți propunem să te pui pe tine în lumina reflectoarelor. Să fii tu pe primul loc.

Sensiblu te încurajează să îți faci declarații de dragoste în fiecare zi, cu produsele care îți mențin sănătatea și frumusețea. Le găsești pe toate în noile farmacii Sensiblu. Haide să le descoperim împreună pe cele care îți pot transforma rutina!

Asigură-te că îi arăți corpului tău cât de mult îl iubești și cât de recunoscătoare îi ești oferindu-i toate vitaminele și suplimentele alimentare de care ai nevoie. În cazul în care articulațiile tale se resimt, folosește Movial Plus. Iar dacă ai nevoie de un boost de imunitate, C-Your-Immunity, de la Good Routine, pe bază de Vitamina C și Quercetină, va fi aliatul tău de zi cu zi. Pentru a preveni îmbătrânirea premarută a celulelor, încearcă Ginkgo Biloba Plus, de la GNC.

Apoi, fă-i o declarație de dragoste tenului tău și alege produsele care îți transformă rutina de îngrijire a feței. Alege un ser pentru față cu acțiuni multiple anti-age, de la Origins. Crema absolută de reîntinerire Stimulskin, de la Darphin. Sau poți opta pentru un tratament Tratament cosmetic cu efect de umplere de la Fillerina. Iar dacă tenul tău are nevoie de hidtratare, alege crema cu acid hialuronic Hyaluron Hydro Active Cream de laDr.Grandel, un ulei hidratant pentru toate tipurile de ten de la Academie sau optează pentru un tratament intensiv cu fiole din alge active pentru hidratare de la Babor.

Nu uita să îi amintești și părului tău cât de mult îi iubești! Formează-ți o rutină în funcție de nevoile sale. În cazul în care ai nevoie să îl fortifici, folosește un șampon și un balsam împotriva căderii de la Rene Furterer. Sau alege tratamentul fortifiant din gama Forcapil.

Iar pentru unghii sănătoase și păr puternic, alege suplimentul alimentar Collagen Pure de la Zenith. Ca să le arăți mâinilor tale cât de prețioase sunt pentru tine, alege produsele din gama OPI.

Rutina ta de îngrijire este modul în care îți poți arăta cât de mult te iubești. Dar nu uita de puterea declarațiilor de dragoste rostite, așa că, privește-te în oglindă în fiecare zi și amintește-ți cât de puternică ești, cât de multe faci pentru tine și pentru cei din jur. Spune-ți zilnic, pus și simplu, cât de recunoscătoare îți ești!