Ingrijire copii (57)

 • Obstructia nazala la copii: cauze, tratament

  Esti curios sa afli ce este obstructia nazala la copii? Afla totul despre polipi de pe sensiblu.com!
  Obstructia nazala la copii: cauze, tratament
 • Educatie pentru dinti sanatosi la copii si adolescenti

  Adevaratele principii de viata se invata in copilarie si datoria oricarui parinte este sa-i ofere copilului sau conditiile si sfaturile pentru o viata sanatoasa si corecta. Una din directiile obligatorii pe care trebuie sa o ia educatia copilului dvs este catre igiena dentara si catre preventia sub toate formele a aparitiei afectiunilor gingivo-dentare.
  Educatie pentru dinti sanatosi la copii si adolescenti
 • Tuburi de ventilatie a urechii la copii - Timpanotomia

  Timpanotomia cu aplicarea de aerator transtimpanal reprezinta o interventie chirurgicala prin care se monteaza un tub de material plastic in membrana timpanica a copilului in scopul facilitarii aerarii urechii medii.
  Tuburi de ventilatie a urechii la copii - Timpanotomia
 • Amigdalectomia la copii

  Amigdalectomia reprezinta interventia chirurgicala prin care se inlatura amigdalele palatine. Este indicata mai ales in cazul infectiilor amigdaliene repetitive (focar de infectie amigdalian).
  Amigdalectomia la copii
 • Sforaitul si apneea in somn la copii

  Sforaitul reprezinta o respiratie dificila si zgomotoasa in timpul somnului si este manifestarea obstructiei culoarului respirator. In functie de aparitie, sforaitul poate fi o problema de moment sau mai veche, cronica
  Sforaitul si apneea in somn la copii
 • Faringita acuta la copii: simptome si tratament

  Infectiile virale sunt mai frecvente prima vara si toamna, dar nu este exclus sa apara focare epidemice in oricare perioada a anului; sunt mai intalnie la copii intrucat sistemul lor imunitar este inca imatur, el perfectionandu-se odata cu cresterea in varsta si in urma contactului cu diversi agenti patogeni virali sau bacterieni, printr-un mecanism complex de invatare.
  Faringita acuta la copii: simptome si tratament
 • Inflamatia ganglionilor gatului la copii - Ce este Limfadenopatia?

  Marirea ganglionilor gatului la copii (limfadenopatia sau popular ,,ganglionii") este cel mai frecvent intalnita sau descoperita in timpul bolilor acute. Majoritatea limfadenopatiilor sunt autolimitante si se remit in cateva saptamani de la vindecarea episodului acut de boala.
  Inflamatia ganglionilor gatului la copii - Ce este Limfadenopatia?
 • Masajul bebelusului: beneficii pentru organism si tehnici de masaj

  Le stimuleaza circulatia sanguina, imbunatateste respiratia, ii relaxeaza si le indeparteaza agitatia. Poate fi benefic in cazul durerilor provocate de colici si reduce problemele de digestie
  Masajul bebelusului: beneficii pentru organism si tehnici de masaj