Frumusete (100)

 • Cum sa dai „reset” tenului tau in fiecare noapte?

  Cum ar fi, insa, daca ai putea sa dai „reset” tenului tau in fiecare noapte? Ei bine, acest lucru este posibil multumita produselor Immortelle Reset din gama L’Occitane.

  Cum sa dai „reset” tenului tau in fiecare noapte?
 • Menține-ți sănătatea și frumusețea

  Sensiblu te încurajează să îți faci declarații de dragoste în fiecare zi, cu produsele care îți mențin sănătatea și frumusețea. Le găsești pe toate în noile farmacii Sensiblu. Haide să le descoperim împreună pe cele care îți pot transforma rutina!

  Menține-ți sănătatea și frumusețea
 • De ce ai nevoie de un ritual de frumusețe: Îngrijire zilnică, săptămânală și lunară

  Fă-ți în fiecare zi o declarație de dragoste! Spune-ți că îți place zâmbetul tău, părul tău, că ești bine fix așa cum ești. Privește-te în oglindă și, mai presus de cuvintele pe care ți le adresezi, arată-i corpului tău că îl iubești o rutină special gândită pentru nevoile sale. 

  De ce ai nevoie de un ritual de frumusețe: Îngrijire zilnică, săptămânală și lunară
 • Spune-ți că te iubești cu produsele potrivite

  Sensiblu te încurajează să îți faci în fiecare zi declarații de dragoste. Iar ele pot lua multe forme. Pe lângă cuvintele pe care ni le spunem zi de zi, ele pot fi și gesturile prin care îi arătăm corpului nostru că avem grijă de el. 

  Spune-ți că te iubești cu produsele potrivite
 • Cum alegi cele mai bune produse pentru parul tau

  Produsele profesionale WELLA ofera garantia unor rezultate remarcabile, fiind testate si recomandate de catre cei mai buni hairstilisti din lume, multi-premiati si avand recunoastere internationala.

  Cum alegi cele mai bune produse pentru parul tau
 • Află totul despre produsele Coreene

  La noua farmacie Sensiblu, sănătatea întâlnește frumusețea. Iar acest lucru se aplică și produselor din noul portofoliu de branduri coreene pe care le găsești atât în locații, cât și în farmacia online.
  Hai să descoperim împreună care sunt principiile după care sunt formulate aceste produse și dacă noi, europenii le putem folosi.

   

  Află totul despre produsele Coreene
 • L’Occitane - The Art of Gifting

  L’Occitane s-a nascut din dragostea pentru natura si din dorinta de a incanta simturile cu ajutorul ingredientelor organice. Bazate pe stilul de viata si traditiile din Provence, produsele noastre ofera o experienta senzoriala unica in timp ce asigura frumusetea si starea de bine.

  L’Occitane - The Art of Gifting
 • Produse profesionale intensive de ingrijire a tenului

  Sensiblu te încurajează să îți faci declarații de dragoste în fiecare zi. Adresează-ți cuvinte frumoase în oglindă, chiar în timp ce îți faci rutina de îngrijire a tenului. Ce poate fi mai frumos decât să-i arăți tenului tău cât de mult îl iubești cu tratamente special concepute pentru nevoile sale?

  Produse profesionale intensive de ingrijire a tenului