Cum alegi cele mai bune produse pentru parul tau

20. 10. 2021 · Consultantul Sensiblu in frumusete si sanatate · 3 minute de citit

Produsele profesionale sunt dezvoltate in colaborare cu hairstilisti de top, din industria cosmetica. Pentru a alege produsul potrivit pentru tine trebuie sa incepi cu o consultanta. In cadrul acesteia vei vorbi cu un specialist despre caracteristicile parului tau si care este rezultatul pe care vrea sa il obtii. Selectia unui produs cosmetic trebuie facuta in functie de tipul de par si scalp, dar si de beneficiile la care tinde consumatorul.


Pentru a veni in intampinarea nevoilor unei palete largi de consumatori, specialistii Wella creeaza in laborator formule chimice avansate, incorporate in produse profesionale. In crearea unui produs, se tine foarte mult cont si de cine este folosit acesta, profesionisti sau consumatori obisnuiti. In functie de aceste aspecte, se dezvolta consistenta unui produs si modul in care acesta trebuie aplicat. Produsul poate capata, astfel, forma de gel, ceara sau spray. In vreme ce aplicarea sa poate fi facuta uniform sau rapid, exista, de asemenea, produse profesionale hibrid, care indeplinesc mai multe functii si care ne usureaza modul in care ne ingrijim parul.


Produsele profesionale WELLA ofera garantia unor rezultate remarcabile. Acestea sunt testate si recomandate de catre cei mai buni hairstilisti din lume. Multi-premiati si recunoscuti la nivel international.


Inainte de a alege care este produsul potrivit pentru tine, este necesar sa primesti o consultanta personalizata de la un specialist. Trebuie sa iei in considerare problemele cu care te confrunti, mai ales la nivelul scalpului, si ce rezultate vrei sa obtii cu ajutorul noului produs. Gandeste-te daca iti doresti mai mult volum, bucle mai bine definite, un par mai usor de aranjat, ori o coafura rezistenta pe tot parcursul zilei. Este important si modul in care preferi sa aplici produsul, cat de des iti indrepti parul si ce produs de protectie poti aplica inainte. Cu ajutorul unei consultante specializate a parului tau, poti alege produsul care ti se potriveste din toate punctele de vedere. Gama de produse profesionale Wella este una diversa, care iti va conferi siguranta unei alegeri corecte.


Sesiunea de consultanta in frumusete si sanatate nu trebuie sa fie un eveniment unic in viata. De-a lungul timpului, ne schimbam stilul de viata, iar acest lucru ne influenteaza si modul in care ne ingrijim parul. Vara, la plaja, avem nevoie de produse cu factor de protectie impotriva razelor UV. Iar daca facem sport in mod regulat, este necesar sa folosim produse ce permit o utilizare frecventa.


Un alt aspect important al produselor profesionale Wella sunt ingredientele folosite in compozitia acestora. Wella actualizeaza frecvent formulele produselor sale cosmetice, folosindu-se intotdeauna de cele mai noi descoperiri stiintifice si cele mai avansate tehnologii de productie. Echipa Wella este formata din cercetatori renumiti care testeaza si inoveaza formulele brandului, in fiecare zi, cu scopul de a dezvolta cele mai eficiente produse profesionale.


Un alt lucru de care un consumator trebuie sa tina cont este grija pentru natura si pentru mediu. Brandul Wella are o grija considerabila fata de ingredientele folosite in produsele sale profesionale. Recipientele produselor Wella sunt, de asemenea, realizate din materiale reciclate si reciclabile. Cu ajutorul produselor Wella ai grija de tine si de mediul inconjurator. Wella, pentru un par stralucitor si un viitor mai sigur!