Beessential Oils Natural Beauty Booster

1. 2. 2022 · Consultantul Sensiblu in frumusete si sanatate · 2 minute de citit

Cu o experienta de peste 40 de ani in produse apicole si ingrediente naturale, Apivita atinge un nou nivel in tratamentul pielii, prezentand colectia de produse Apivita Bee Essential Oils, chintesenta naturii.

Cand albinele cu puterea lor de neegalat de protectie si echilibrare intalnesc uleiurile esentiale cu eficacitate dovedita in stimularea si tratamentul pielii miracolul naturii prinde viata.

Esti la doar 3 picaturi distanta de a-ti schimba pielea pentru totdeauna!

Cand albinele cu puterea lor de neegalat de protectie si echilibrare intalnesc uleiurile esentiale cu eficacitate dovedita in stimularea si tratamentul pielii miracolul naturii prinde viata. Esti la doar 3 picaturi distanta de a-ti schimba pielea pentru totdeauna!

Dupa cum bine stim, uleiurile esentiale sunt considerate „noile antibiotice” datorita asimilarii lor totale si datorita proprietatilor benefice pentru buna functionare si sanatate a organismului. Sunt folosite uleiuri esentiale organice pure, care concentreaza intr-o picatura mai mult de 50 de molecule active, nereproductibile de mainile omului. In plus, nutricosmetica care sustine ca ieea de a ajuta pielea din interior spre exterior are un impact din ce in ce mai mare. Sunt produse care ofera pielii lipidele, vitaminele, acizii grasi si substantele nutritive necesare pentru a spori frumusetea din interior.

Produsele din colectie Beessential Oils nu sunt doar simple produse de infrumusetare, ci sunt elixire (multi-nutritive) care actioneaza ca suplimente pentru piele, imbunatatesc frumusetea acesteia si o pregatesc perfect pentru ingrijirea ulterioara. Aceste miracole ale naturii combina puterea de protectie si de fortificare a propolisului cu eficienta de stimulare si tratare a uleiurilor esentiale. Acestea actioneaza ca un „magnet”, captand proprietatile de infrumusetare si de hidratare ale cremei care va fi aplicata ulterior. Pielea este complet fortificata din interior, iar hidratarea acesteia este intensificata.

Uleiul de zi Beessential este un supliment energetic racoritor care sporeste frumusetea pielii pe masura ce o pregateste pentru urmatorii pasi ai rutinei. Acest elixir delicat pentru fata cu uleiuri esentiale de propolis si citrice ofera o hidratare excelenta, sporind in acelasi timp puterea naturala a pielii.

Descopera si tu colectia de produse Apivita Bee Essential!