Apivita Wine Elixir - revitalizeaza tineretea

4. 11. 2021 · Consultantul Sensiblu in frumusete si sanatate · 3 minute de citit

APIVITA este un brand de produse cosmetice cu o abordare holistică a frumuseții ce propune soluții de înfumusețare naturale pentru față, corp & păr, din ingrediente din natura Greciei: propolis patentat, miere și extracte de plante naturale.

 

 

Dragostea pentru natură se află în centrul brandului, iar APIVITA a descoperit elixirul tinereții într-una dintre cele mai vechi pogdorii din lume, pe dealurile însorite din Santorini. Inspirată de știința epigeneticii, metoda inovatoare care studiază ADN-ul pielii, și concentrată în polifenoli de viță de vie, gama WINE ELIXIR reprezintă o rutină puternică anti-îmbătrânire care revitalizează tinerețea pielii.

În solul vulcanic bogat din Santorini, într-una dintre cele mai vechi podgorii din lume, vița-de-vie este cultivată cu grijă și pasiune pentru a oferi cele mai frumoase daruri ale naturii. Pentru a rezista condițiilor climatice aspre, cum ar fi vânturile puternice din mare, solul nisipos vulcanic și soarele intens, vița de vie din Santorini și-a dezvoltat proprietăți rezistente unice, producând în cantități mari molecule foarte protectoare numite polifenoli.
În frunzele bogate în polifenoli a trei soiuri de viță de vie locale străvechi din care se realizează faimosul vin Vinsanto, APIVITA a descoperit elixirul de tinerețe al naturii, dând naștere unui extract anti-îmbătrânire super puternic.

Mai mult, prin implementarea unei cercetări interne bazate pe știința epigeneticii, APIVITA a dovedit că extractul bogat în polifenoli din vița de vie din Santorini activează proteinele importante ale pielii care sunt legate de regenerarea, detoxifierea și întinerirea pielii, revitalizând astfel tenul în profunzime.

Un studiu clinic efectuat pe femei cu vârste între 35 și 50 de ani care au folosit crema de zi timp de 28 de zile a demonstrat rezultatul impresionant pentru 93% dintre femei care au observat o îmbunătățire vizibilă aupra ridurilor, a fermității pielii și a conturului feței.

 

 

Produsele WINE ELIXIR conțin până la 100% ingrediente naturale, fără silicon și parabeni. Sunt îmbogățite cu extract de propolis patentat care protejează împotriva agresorilor din mediu și incetineste îmbătrânirea pielii.

 

WINE ELIXIR este o gamă ce se adresează femeilor cu o vârstă peste 40 ani și este potrivită tuturor tipurilor de piele. Aceasta este dezvoltată pentru diferite nevoi ale pielii și include un ser de îngrijire intensivă, două creme de zi cu textură lejeră sau cu textură mătăsoasă și bogată, o cremă de noapte, o cremă pentru ochi și buze fără parfum și un ulei de față.

 

Gama WINE ELIXIR cu polifenoli de viță de vie din Santorini reprezintă elixirul de care tenul are nevoie pentru a reface țesuturile pielii și a oferi fermitate tenului.

Toate pentru a răspunde nevoilor pielii mature care necesită o îngrijire adecvată și personalizată.