Sanatate (304)

 • Biotina (vitamina B7 sau vitamina H): Ce rol si ce beneficii are

  Vitaminele si mineralele sunt substante indispensabile functionarii organismului, iar grupul vitaminelor B este unul dintre cele mai cunoscute: B1, B2, B6 si B12 se regasesc in orice supliment alimentar. In mod nedrept si nejustificat, vitamina B7, cunoscuta si ca vitamina H sau biotina, pare sa fi ramas intr-un con de umbra.

  Biotina (vitamina B7 sau vitamina H): Ce rol si ce beneficii are
 • Peptidele: Ce sunt si ce efecte benefice au asupra tenului

  Rutina zilnica de ingrijire a tenului poate fi considerata o declaratie de apreciere fata de propria persoana. Pentru a obeneficia de cele mai bune rezultate, alege cosmetice adecvate tipului tau de piele si schimbarilor care au loc odata cu trecerea timpului.

  Peptidele: Ce sunt si ce efecte benefice au asupra tenului
 • Sfaturi pentru ingrijirea zilnica a tenului gras cu tendinta acneica

  Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba un ten sanatos si frumos, astfel incat imaginea afisata in public sa asigure un nivel cat mai ridicat de incredere in propria persoana. Insa tenul reprezinta o suprafata de piele foarte sensibila, ce reactioneaza in functie de o multime de factori: factorii ereditari, factorii hormonali, factorii de mediu, factorii patologici etc

  Sfaturi pentru ingrijirea zilnica a tenului gras cu tendinta acneica
 • Ingrijirea parului blond. Sfaturi, produse recomandate, ponturi utile

  Sa fim realiste, parul blond este foarte frumos, dar ingrijirea sa poate fi o adevarata aventura! Nu numai ca factori naturali, cum ar fi apa, soarele si substante din aer pot decolora firul de par, dar coafatul poate predispune varfurile la uscare si firul de par la rupere. In acest articol va prezentam sfaturi, produse de frumusete, dermatocosmetice recomandate si ponturi utile pentru a ingriji...

  Ingrijirea parului blond. Sfaturi, produse recomandate, ponturi utile
 • Micropigmentarea buzelor. Beneficii, procedura, recomandari

  Buzele tuturor oamenilor sunt diferite si nu exista un standard de frumusete. Dar daca doriti sa schimbati aspectul sau culoarea buzelor, s-ar putea sa fiti interesati de micropigmentarea acestora. In cele ce urmeaza va prezentam procedura de micropigmentare a buzelor si beneficiile acesteia.

  Micropigmentarea buzelor. Beneficii, procedura, recomandari
 • 7 motive pentru a consuma mai putine prajeli

  Mancarea prajita poate avea un gust bun, insa este bogata in calorii si grasimi trans, astfel incat consumul acesteia poate avea efecte negative asupra sanatatii. In cele ce urmeaza va prezentam care sunt efectele daunatoare ale consumului de prajeli, cat si o serie de alternative sanatoase de gatire a alimentelor.

  7 motive pentru a consuma mai putine prajeli
 • Ingrijirea mainilor. Sfaturi utile si produse recomandate

  Mainile sunt cartea de vizita a unei persoane. Ele functioneaza ca punti de legatura cu lumea si pot exprima afectiunea fata de cei din jur. In orice caz, ori de cate ori interactionati cu oamenii, mainile ajung „in lumina reflectoarelor“. Problema este ca mainile sunt esentiale in munca de zi cu zi.

  Ingrijirea mainilor. Sfaturi utile si produse recomandate
 • Ingrijirea parului cret. Ghid complet cu sfaturi si produse recomandate

  Parul cret este adesea invidiat, insa, se stie, este si mai dificil de intretinut. In cele ce urmeaza, va prezentam un ghid complet cu sfaturi si produse recomandate pentru ingrijirea parului cret.

  Ingrijirea parului cret. Ghid complet cu sfaturi si produse recomandate