Expozomul si bariera de protectie a pielii

9. 3. 2022 · Consultantul Sensiblu in frumusete si sanatate · 2 minute de citit

Piele stresata, deshidratata, aparitia rosetei sau a acneei? Pielea noastra raspunde la agresiunile zilnice ale mediului inconjurator, dar si la stilul nostru de viata.

Expozomul reprezinta toti factorii de stres, atat cei interni, cum ar fi variatiile hormonale, cat si cei externi, cum ar fi poluarea, radiatiile UV, dieta, stresul, variatiile de temperatura, de umiditate si multi alti factori. Toti acestia afecteaza functiile biologice ale pielii, iar impactul lor cumulativ necesita o expertiza vasta.

De fapt Expozomul este responsabil pentru mai mult de 80% din imbatranirea tenului.

La Vichy, aspectul sanatos al pielii a fost mereu unul dintre obiectivele cercetarii si dezvoltarii noilor produse. Pentru a crea cele mai bune solutii pentru pielea ta, Laboratoarele Vichy au dezvoltat o expertiza bazata pe studii vaste asupra elementelor ce afecteaza evolutia pielii in timp.

In 2018, Vichy a creat o noua gama de ingrijire a pielii, primul pas in orice rutina, pentru a intari bariera de protectie a pielii impotriva agresiunilor la care este expusa. S-a nascut astfel gama Mineral 89.

Mineral 89 Booster este potrivit oricarui tip de ten, fiind un produs ce se poate incadra in orice rutina de ingrijire a tenului. Poate fi folosit atat ca si produs unic de ingrijire, ca si serum, inainte de aplicarea unei creme, ca si baza de machiaj sau dupa expunerea ala soare pentru a calma pielea. Totodata, Mineral 89 Booster este Hipoalergenic si potrivit si pentru pielea sensibila.

Cu o formula minimalista, acest produs este realizat cu 89% Apa Vulcanica Vichy, incarcata cu 15 minerale esentiale pielii, alaturi de Acid Hialuronic. Fara parfum si fara alcool.

Datorita eficacitatii dovedita clinic, Mineral 89 Booster Fortifiaza pielea cu +71%* si ofera un efect de reumplere de +21%**. Textura sa lejera si revigoranta este completata de proprietatea de a se abosrbi usor in piele.

*Test instrumental, 24 de persoane, la o ora dupa agresiune.

**Scor clinic, 52 de femei, dupa 4 saptamani de utilizare.