Articole (434)

 • Dieta daneza: Reguli, riscuri si rezultate

  Dieta daneza: Reguli, riscuri si rezultate - Sensiblu. Intr-o epoca a abundentei auzim, din ce in ce mai des, multe persoane care afirma ca sunt „la dieta”.

  Dieta daneza: Reguli, riscuri si rezultate
 • Proteina C reactiva: Valori normale si cauze valori crescute

  Cum reactioneaza organismul uman in cazul unui proces inflamator sau in cazul declansarii unei infectii? Proteina C reactiva este o formula rapida de raspuns a corpului uman in cazul unor multiple conditii de alterare a starii de sanatate. In cele ce urmeaza, vom descoperi ce reprezinta proteina C reactiva, ce valori ale acesteia sunt considerate normale pentru sanatatea umana si ce se intampla in...

  Proteina C reactiva: Valori normale si cauze valori crescute
 • Dermatomiozita: Cauze, manifestari si tratament

  Dermatomiozita este o boala rara, cu manifestari cutanate si musculare, care poate afecta, deopotriva, adulti si copii. In acest articol vom prezenta principalele cauze, forme de manifestare, complicatii si formule de tratament specifice acestei boli.

  Dermatomiozita: Cauze, manifestari si tratament
 • De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Oferiți-i pielii dumneavoastră o doză zilnică de forță cu Minéral 89 de la Vichy, primul nostru gel-booster pentru piele creat pentru a întări și a consolida pielea din interior spre exterior.

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?
 • Obstructia nazala la copii: cauze, tratament

  Esti curios sa afli ce este obstructia nazala la copii? Afla totul despre polipi de pe sensiblu.com!

  Obstructia nazala la copii: cauze, tratament
 • Testul de fertilitate masculina - afla ce sa ai in vedere!

  Testul de fertilitate masculina - afla care sunt factorii importanti, ce trebuie sa ai in vedere si cum trebuie sa te pregatesti!

  Testul de fertilitate masculina - afla ce sa ai in vedere!
 • Test depistare alergii - declansare, avertizari, indicatii

  Numeroase persoane se confrunta cu neplaceri specifice alergiilor, cum ar fi stranutul, nasul infundat sau senzaia de usturime la nivelul ochilor, fara sa tie insa la ce sunt alergice.

  Test depistare alergii - declansare, avertizari, indicatii
 • Test colesterol - factorii de risc, determinare valori, gestionare

  Colesterolul este produs in ficat si indeplineste un rol important pentru o multitudine de functii ale organismului, de exemplu in constructia membranelor celulare. Un nivel crescut al colesterolului in sange constituie insa un factor de risc pentru aparitia arteriosclerozei (calcifierea arterelor).

  Test colesterol - factorii de risc, determinare valori, gestionare