Articole (442)

 • Apivita Wine Elixir - revitalizeaza tineretea

  APIVITA este un brand de produse cosmetice cu o abordare holistică a frumuseții ce propune soluții de înfumusețare naturale pentru față, corp & păr, din ingrediente din natura Greciei: propolis patentat, miere și extracte de plante naturale.

  Apivita Wine Elixir - revitalizeaza tineretea
 • Descopera gama de ingrijire a pielii la menpauza

  Odată cu instalarea menopauzei apar și modificări care afectează corpul, mintea și pielea. Este începutul unei noi călătorii în viața femeilor, iar cunoașterea a ceea ce se întâmplă le va ajuta să o depășească mult mai bine.

  Descopera gama de ingrijire a pielii la menpauza
 • Produsele profesionale pentru păr sănătos

  O declarație de dragoste pentru tine poate lua forma unei rutine special gândite pentru părul tău. Alege produsele potrivite tipului tău de scalp și a tipului tău de fir de păr, pentru ca rutina pe care o vei adopta să te ajute cu adevărat.

  Produsele profesionale pentru păr sănătos
 • Produse profesionale intensive de ingrijire a tenului

  Sensiblu te încurajează să îți faci declarații de dragoste în fiecare zi. Adresează-ți cuvinte frumoase în oglindă, chiar în timp ce îți faci rutina de îngrijire a tenului. Ce poate fi mai frumos decât să-i arăți tenului tău cât de mult îl iubești cu tratamente special concepute pentru nevoile sale?

  Produse profesionale intensive de ingrijire a tenului
 • L’Occitane - The Art of Gifting

  L’Occitane s-a nascut din dragostea pentru natura si din dorinta de a incanta simturile cu ajutorul ingredientelor organice. Bazate pe stilul de viata si traditiile din Provence, produsele noastre ofera o experienta senzoriala unica in timp ce asigura frumusetea si starea de bine.

  L’Occitane - The Art of Gifting
 • Află totul despre produsele Coreene

  La noua farmacie Sensiblu, sănătatea întâlnește frumusețea. Iar acest lucru se aplică și produselor din noul portofoliu de branduri coreene pe care le găsești atât în locații, cât și în farmacia online.
  Hai să descoperim împreună care sunt principiile după care sunt formulate aceste produse și dacă noi, europenii le putem folosi.

   

  Află totul despre produsele Coreene
 • Cum alegi cele mai bune produse pentru parul tau

  Produsele profesionale WELLA ofera garantia unor rezultate remarcabile, fiind testate si recomandate de catre cei mai buni hairstilisti din lume, multi-premiati si avand recunoastere internationala.

  Cum alegi cele mai bune produse pentru parul tau
 • Spune-ți că te iubești cu produsele potrivite

  Sensiblu te încurajează să îți faci în fiecare zi declarații de dragoste. Iar ele pot lua multe forme. Pe lângă cuvintele pe care ni le spunem zi de zi, ele pot fi și gesturile prin care îi arătăm corpului nostru că avem grijă de el. 

  Spune-ți că te iubești cu produsele potrivite