Articole (461)

 • Expozomul si bariera de protectie a pielii

  Piele stresata, deshidratata, aparitia rosetei sau a acneei? Pielea noastra raspunde la agresiunile zilnice ale mediului ce ne inconjoara, dar si la stilul nostru de viata.

   

  Expozomul si bariera de protectie a pielii
 • Antioxidantii: Ce sunt, tipuri si utilizari

  Momentele dedicate ingrijirii personale reprezinta o dovada a iubirii fata de sine. Alege cele mai bune produse pentru nevoile tale pe care sa le incluzi in ritualul de frumusete. Afla ce sunt antioxidantii si ce rol au in organism.

  Antioxidantii: Ce sunt, tipuri si utilizari
 • Petele pigmentare: de ce apar si solutii pentru combatere

  Esti in floarea varstei si te simti bine in pielea ta: ai maturitatea necesara ca sa nu mai bagi in seama toate micile sicane ale vietii, lucrurile sunt asezate din punct de vedere profesional, iti faci vacantele unde doresti si esti, mai pe scurt, fericita.

  Petele pigmentare: de ce apar si solutii pentru combatere
 • Biotina (vitamina B7 sau vitamina H): Ce rol si ce beneficii are

  Vitaminele si mineralele sunt substante indispensabile functionarii organismului, iar grupul vitaminelor B este unul dintre cele mai cunoscute: B1, B2, B6 si B12 se regasesc in orice supliment alimentar. In mod nedrept si nejustificat, vitamina B7, cunoscuta si ca vitamina H sau biotina, pare sa fi ramas intr-un con de umbra.

  Biotina (vitamina B7 sau vitamina H): Ce rol si ce beneficii are
 • Peptidele: Ce sunt si ce efecte benefice au asupra tenului

  Rutina zilnica de ingrijire a tenului poate fi considerata o declaratie de apreciere fata de propria persoana. Pentru a obeneficia de cele mai bune rezultate, alege cosmetice adecvate tipului tau de piele si schimbarilor care au loc odata cu trecerea timpului.

  Peptidele: Ce sunt si ce efecte benefice au asupra tenului
 • Liftactiv Serum B3

  Din cauza agresiunilor zilnice ale expozomului precum poluarea, radiatile solare, nutritia, alimentatia echilibrata, odihna si alti factori, sansele de aparitie a petelor pigmentare cresc cu 25%.

  Liftactiv Serum B3
 • Beessential Oils Natural Beauty Booster

  Cu o experienta de peste 40 de ani in produse apicole si ingrediente naturale, Apivita atinge un nou nivel in tratamentul pielii, prezentand colectia de produse Apivita Bee Essential Oils, chintesenta naturii.

  Beessential Oils Natural Beauty Booster
 • Untul de Shea: Secretul frumusetii italiene

  In 2022, cea mai in voga tendinta in materie de beauty este frumusetea naturala. Fie ca vorbim despre arta vestimentara, frumusete sau well-being, frumusetea naturala este o calatorie de lunga durata in care armonia, iubirea de sine si acceptarea stau intr-un echilibru perfect.

   

  Untul de Shea: Secretul frumusetii italiene