Argint Coloidal SilverPlus Pure 30ppm, 480ml, Alchemy

Remedii naturiste

Brand: ALCHEMY
In stoc
33,98 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535463

Gustul SilverPlus este neutru, practic lipsind, chiar si pentru persoanele foarte sensibile, care totusi, in mod exceptional, pot sesiza un gust usor metalic.
O combinatie puternica de proprietati binefacatoare!
SilverPlus combina dimensiunea redusa a particulelor, cu concentratia reala, corecta, pentru a produce un coloid cu suprafata totala activa mare, si prin urmare cu o eficienta ridicata.
Nu in ultimul rand, structurarea polimodala a apei (fizica si energetica), multiplica eficienta acestui sortiment de argint coloidal cu un factor cuprins intre 5 si 10 (fata de un argint coloidal la care nu este aplicata nici o structurare).
Structurarea fizica se realizeaza prin miscari de tip vortex, iar cea energetica este realizata prin campuri electromagnetice pe frecvente biologic active, binefacatoare.

Siguranta si depozitare

Produsul nu interactioneaza cu nici o medicatie cunoscuta. Pastrarea se realizeaza, de preferinta, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. Totusi, produsul nu este sensibil la radiatii electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorita structurarii cu totul speciale a apei utilizate.
Nu cauzeaza argyria. Contine doar argint pur si apa ultrapura.
Nu necesita refrigerare dupa deschidere.
Totusi, nu se va consuma produsul direct din sticla, datorita potentialei contaminari cu saliva, care va duce la modificarea culorii produsului in galben, mai mult sai mai putin intens.

Alergii
Argintul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. Totusi, extrem de rar, uzual mai putin de 1/10000 de persoane, pot avea reactii alergice la multiple metale, precum nichel sau argint. In acest caz, argintul coloidal ar trebui mai intai testat in cantitati foarte reduse, foarte diluate, crescute apoi gradat, pentru a observa reactia organismului.

Herxheimer
Uzual, o simpla aplicare a produsului pe piele, poate genera o reactie alergica, daca aceasta exista. In cazul in care la o asemenea aplicare nu exista o reactie, dar totusi argintul produce efecte proinflamatoare, este posibil sa aveti o reactie Herxheimer, datorita unei infectii de care nu sunteti constient. Observati gravitatea reactiei in acest caz, si evolutia ei. In mod normal, daca acesta este cazul, efectul negativ va trece gradat. Totusi, pastrati bunul simt in utilizare, mai ales in astfel de situatii, chiar extrem de rare.
Efectele datorate reactiei Herxheimer sunt: dureri de cap, inflamatii, stare generala de rau, raguseala, greata, dureri corporale generale sau doar in articulatii.

Dozaj

Dozele de intretinere sunt de 1-2 linguri, de 1-3 ori zilnic. Acestea sunt cantitati reduse, care vor avea efecte imunomodulatoare, regeneratoare, de homeostazie, mai ales daca produsul este mentinut o perioada in cavitatea bucala.
Totusi, in cazul unei infectii severe, un adult poate consuma zilnic, pentru perioade scurte (1-2 luni) chiar si 500mL de argint coloidal Silver Plus, fara pericole.
In cazul copiilor, dozele (de intretinere, respectiv de atac), vor fi scazute corespunzator, proportional cu greutatea corporala.

Culoare
Silver Plus este un produs practic incolor, care poate prezenta uneori nuante galbui. Totusi, in anumite conditii, el isi poate modifica culoarea in galben sau brun. Desi fenomenul apare rar, aceasta nu semnifica decat o asociere in macroclusteri datorita unor conditii de mediu greu de cuantificat. Macroclusterii se vor dezagrega imediat ce vor ajunge in intestinul subtire (care este un mediu cu pH bazic).
Un produs 100% natural, sub forma unei suspensii de particule si ioni de argint, Silver Plus combina dimensiunea redusa a particulelor cu concentratia reala, corecta, pentru a produce un coloid cu suprafata activa mare, si prin urmare cu o eficienta ridicata. Totodata, precum toate sortimentele similare de argint (practic incolore), Silver Plus are un continut ionic de 30-40% (usor variabil de la lot la lot). Gustul Silver Plus este neutru, practic lipsind, chiar si pentru persoanele foarte sensibile, care totusi uneori pot sesiza un gust usor metalic.

Mod de administrare:

Dozele de intretinere sunt de 1-2 linguri, de 1-2 ori zilnic. Acestea sunt cantitati reduse, care vor avea efecte imunomodulatoare, regeneratoare, de homeostazie, mai ales daca produsul este mentinut un timp (cateva minute) in cavitatea bucala. Totusi, in cazul unei infectii severe, un adult (70kg) poate utiliza zilnic, pentru perioade scurte (1-2 luni) chiar si peste 500mL de argint coloidal, fara pericIn cazul copiilor, cantitatea va fi scazuta corespunzator, proportional cu greutatea corporala.

Astfel:

-copii sub 5 ani: 1-3 lingurite pe zi. In cazul racelilor, gripelor, toxiinfectiilor, 3-4 linguri zilnic;

-copii 5-10 ani: 30-40ml/ pe zi. In cazul racelilor, gripelor, toxiinfectiilor, 5-6 linguri zilnic;

- copii si adolescenti, 10-18 ani: 1-2 linguri/zi. In cazul racelilor, gripelor, toxiinfectiilor, 80-100ml/zi;

- adulti in convalescenta, batrani: 3-4 linguri zilnic. In cazul afectiunilor acute, 100-150ml/zi;

- adulti: 50-80ml/zi. In cazul afectiunilor acute, 200-500ml/zi.

Forma de prezentare: Flacon 480ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021