Argint coloidal SilverEasy 10 ppm, 480ml, Alchemy

Remedii naturiste

Brand: ALCHEMY
In stoc
23,46 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535464

Silver Easy este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de argint. Argintul coloidal are puternice efecte antivirale, antibacteriene, antifungice şi antiinflamatoare.
 

Beneficii:

Are un puternic efect antibacterian
Are efect antiviral
Este un bun antiinflamator
Intareste sistemul imunitar
Ajuta in tratarea sinuzitei, racelilor si gripei
Stimuleaza vindecarea tesuturilor
Ajuta in tratarea infectiilor oculare si ale urechii
Siguranta si depozitare.

Produsul nu interactioneaza cu nici o medicatie cunoscuta. Pastrarea se realizeaza, de preferinta, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. Totusi, produsul nu este sensibil la radiatii electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorita structurarii cu totul speciale a apei utilizate.

Nu cauzeaza argyria. Contine doar argint pur si apa ultrapura.

Nu necesita refrigerare dupa deschidere.

Totusi, nu se va consuma produsul direct din sticla, datorita potentialei contaminari cu saliva, care va duce la modificarea culorii produsului in galben, mai mult sai mai putin intens.

Alergii

Argintul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. Totusi, extrem de rar, uzual mai putin de 1/10000 de persoane, pot avea reactii alergice la multiple metale, precum nichel sau argint. In acest caz, argintul coloidal ar trebui mai intai testat in cantitati foarte reduse, foarte diluate, crescute apoi gradat, pentru a observa reactia organismului.

Herxheimer

Uzual, o simpla aplicare a produsului pe piele, poate genera o reactie alergica, daca aceasta exista. In cazul in care la o asemenea aplicare nu exista o reactie, dar totusi argintul produce efecte proinflamatoare, este posibil sa aveti o reactie Herxheimer, datorita unei infectii de care nu sunteti constient. Observati gravitatea reactiei in acest caz, si evolutia ei. In mod normal, daca acesta este cazul, efectul negativ va trece gradat. Totusi, pastrati bunul simt in utilizare, mai ales in astfel de situatii, chiar extrem de rare.

Efectele datorate reactiei Herxheimer sunt: dureri de cap, inflamatii, stare generala de rau, raguseala, greata, dureri corporale generale sau doar in articulatii.

Dozaj:

Dozele de intretinere sunt de 1-2 linguri, de 1-3 ori zilnic. Acestea sunt cantitati reduse, care vor avea efecte imunomodulatoare, regeneratoare, de homeostazie, mai ales daca produsul este mentiunut o perioada in cavitatea bucala.

Totusi, in cazul unei infectii severe, un adult poate consuma zilnic, pentru perioade scurte (1-2 luni) chiar si 500mL de argint coloidal Silver Easy, fara pericole.

In cazul copiilor, dozele (de intretinere, respectiv de atac), vor fi scazute corespunzator, proportional cu greutatea corporala.

Culoare

Silver Easy este un produs practic incolor, care poate prezenta uneori nuante galbui. Totusi, in anumite conditii, el isi poate modifica culoarea in galben sau brun. Desi fenomenul apare rar, aceasta nu semnifica decat o asociere in macroclusteri datorita unor conditii de mediu greu de cuantificat. Macroclusterii se vor dezagrega imediat ce vor ajunge in intestinul subtire (care este un mediu cu pH bazic).

Forma de prezentare: Sticla 480ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021