Argint coloidal Nova 110ppm, 480ml, Alchemy

Remedii naturiste

Brand: ALCHEMY
In stoc
93,46 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535460

Nova este un argint coloidal produs cu apa structurata, de puritate maxima (conductivitate Nova este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de argint. Datorita structurii sale, biodisponibilitatea este extrem de ridicata, particulele avand dimensiunea medie mai mica de 2nm. Gustul Nova este redus, usor metalic/amar. O combinatie puternica de proprietati binefacatoare!

Nova combina dimensiunea redusa a particulelor, cu concentratia reala, corecta, pentru a produce un coloid cu suprafata totala activa maxima.

Nu in ultimul rand, structurarea polimodala a apei (fizica si energetica), multiplica eficienta acestui sortiment de argint coloidal cu un factor cuprins intre 5 si 10 (fata de un argint coloidal la care nu este aplicata nici o structurare).

Structurarea fizica se realizeaza prin miscari de tip vortex, iar cea energetica este realizata prin campuri electromagnetice pe frecvente biologic active, binefacatoare.

 Siguranta si depozitare:

Produsul nu interactioneaza cu nici o medicatie cunoscuta. Pastrarea se realizeaza, de preferinta, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. Totusi, produsul nu este sensibil la radiatii electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorita structurarii cu totul speciale a apei utilizate.

Nu cauzeaza argyria. Contine doar argint pur si apa ultrapura.

Nu necesita refrigerare dupa deschidere.

Totusi, nu se va consuma produsul direct din sticla, datorita potentialei contaminari cu saliva, care va duce la modificarea culorii produsului in galben, mai mult sai mai putin intens.

 Alergii:

Argintul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. Totusi, extrem de rar, uzual mai putin de 1/10000 de persoane, pot avea reactii alergice la multiple metale, precum nichel sau argint. In acest caz, argintul coloidal ar trebui mai intai testat in cantitati foarte reduse, foarte diluate, crescute apoi gradat, pentru a observa reactia organismului.

Uzual, o simpla aplicare a produsului pe piele, poate genera o reactie alergica, daca aceasta exista. In cazul in care la o asemenea aplicare nu exista o reactie, dar totusi argintul produce efecte proinflamatoare, este posibil sa aveti o reactie Herxheimer, datorita unei infectii de care nu sunteti constient. Observati gravitatea reactiei in acest caz, si evolutia ei. In mod normal, daca acesta este cazul, efectul negativ va trece gradat. Totusi, pastrati bunul simt in utilizare, mai ales in astfel de situatii, chiar extrem de rare.

Efectele datorate reactiei Herxheimer sunt: dureri de cap, inflamatii, stare generala de rau, raguseala, greata, dureri corporale generale sau doar in articulatii.

 Mod de administrare:

Doza de intretinere este de 1-3 lingurite, de 1-3 ori zilnic. Acestea sunt cantitati reduse, care vor avea efecte imunomodulatoare, regeneratoare, de homeostazie. Doza zilnica poate fi diluata cu apa, si consumata pe tot parcursul zilei. Mentinerea din timp in timp in gura (chiar sub forma diluata), inainte de inghitire, poate amplifica efectele, in special pe cele de natura energetic-informationala.

Totusi, in cazul unei infectii severe, un adult poate consuma zilnic, pentru perioade scurte (1-2 luni) 150-200mL de argint coloidal Nova, fara pericole.

In cazul copiilor, dozele (de intretinere, respectiv de atac), vor fi scazute corespunzator, proportional cu greutatea corporala.

 Culoare:

Argintul coloidal Nova este un produs practic incolor, care poate prezenta uneori nuante galbui sau gri. In anumite conditii, el isi poate modifica culoarea in galben sau brun. Desi fenomenul apare rar, aceasta nu semnifica decat o asociere in macroclusteri datorita unor conditii de mediu greu de cuantificat. Macroclusterii se vor dezagrega imediat ce vor ajunge in intestinul subtire (care este un mediu cu pH bazic).

Forma de prezentare: Flacon 480ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021