Argint coloidal, 100ml, Steaua Divina

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

14,30 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Argint coloidal, 100ml, Steaua Divina

652359037

Argintul este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale care are efect impotriva a peste 650 de organisme patogene. Testele de laborator au aratat ca argintul coloidal omoara majoritatea bacteriilor, fungilor, parazitilor si a virusurilor in 2-6 minute de la contact.

Produsul este antioxidant, stimulator al imunitatii, bacteriostatic, antiseptic local, detoxifiant, regenerator si neutralizeaza radicalii liberi. Poate fi utilizat extern ca apa de gura, pentru ingrijirea cavitatii bucale, pulverizat pe arsuri sau plagi, pentru igienizarea ochilor, nasului si a urechilor, pentru ingrijirea tenului si a parului, pentru intretinerea igienei zonei intime.

Actiuni: antibacterian, antiviral, antifungic, antiparazitar, antiseptic, vulnerar, cicatrizant.

Ingrediente: Argint coloidal-solutie omogena de ioni pozitivi de Argint si particule de Argint de dimensiuni nanometrice cu puritate foarte mare.

Mod de utilizare: Se clateste gura cu aceasta solutie, dupa periajul dintilor sau ori de cate ori este nevoie. Daca se inghite din greseala, nu prezinta nici un pericol, fiind un produs 100% natural. Mai poate fi utilizat si ca dezinfectant pentru piele, in caz de rani, ulceratii, eczeme si infectii.

Forma de prezentare: Pulverizator de 100ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 22.11.2021