Aparat de aerosoli portabil si silentios Mini Air 360, 1 bucata, KidsCare

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

175,76 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Aparat de aerosoli portabil si silentios Mini Air 360, 1 bucata, KidsCare

652364463

Aparat de aerosoli portabil si silentios KidsCare Mini Air 360 pentru copii si adulti, ce dispune de cea mai noua tehnologie – mesh – care vaporizeaza medicamentul lichid datorita oscilatiilor rapide. Aparatul de aerosoli portabil KidsCare Mini Air 360 este ideal pentru copii, deoarece acestia se pot speria usor de zgomotele facute de alte aparate de aerosoli precum cele cu piston.

Aparatul functioneaza cu ajutorul acumulatorilor interni inclusi (de litiu), de 4.8V ce se pot reincarca cu ajutorul unui adaptor de 5.0V de la telefonul mobil sau cel achizitionat separat. Avand o greutate de numai 110 grame cu baterii/acumulatori inclusi si o autonomie de aproximativ 120 minute aparatul de aerosoli Mini Air 360, poate fi folosit atat acasa, cat si in locul de munca, in plimbari sau vacante.

Aparatul de aerosoli portabil KidsCare Mini Air 360 transforma medicamentul lichid intr-un nor fin cu microparticule cu marimea medie de 2.5 ?m. Aceste particule patrund in profunzime in caile respiratorii asigurand un tratament corect si eficient.

Aparatul de aerosoli KidsCare Mini Air 360 este un dispozitiv medical, certificat in conformitate cu Directiva 93/42/CEE pentru dispozitive medicale.

Caracteristici:

  • KidsCare Mini Air 360 poate fi utilizat si la bebelusi in timpul somnului.
  • Prevazut cu functie de oprire automata dupa aproximativ 10 minute de utilizare.
  • Aparatul de aerosoli functioneaza cu ajutorul tehnologiei mesh;
  • Marimea medie a particulelor 2.5 ? 30% ?m;
  • Capacitatea cupei de medicament este 10ml;
  • Capacitatea de nebulizare 0.35ml/min;
  • Dimensiune 37.6mm(L)?37.6mm(w)?97.7mm(H);
  • Greutate 110 grame (cu bateria inclusa);
  • Acumulatori litiu, ce se pot incarca cu ajutorul cablului USB;
  • Produs certificat in conformitate cu Directiva 93/42/CEE pentru dispozitiv medical;

Recomandari: Aparatul de aerosoli portabil KidsCare Mini Air 360 este ideal pentru tratarea afectiunilor respiratorii: tulburari pulmonare, traheita, bronsita, sinuzita, alergii si raceli, atenueaza durerea si senzatia de compresie din sinusurile paranazale, atenueaza stimulii ce produc tusea si faciliteaza expectorarea.

Dimensiune: 37.6 x 37.6 x 97.7 mm.

Forma de prezentare: Aparatul de aerosoli portabil KidsCare Mini Air 360, masca pentru copii, masca pentru adulti, dispozitiv pentru gura, cutia de depozitare, cablu de incarcare usb, capac pentru protectia cupei pentru medicamente, manual de utilizare in limba romana.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2022