Apa termala mineralizanta, 150ml, Vichy

Frumusete si ingrijire

Brand: VICHY
In stoc
36,01 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Apa termala mineralizanta, 150ml, Vichy

5343720

Apa Termala Mineralizanta Vichy, cu 15 minerale rare, fortifica pielea pentru a lupta impotriva agresiunilor mediului, pentru un aspect vizibil mai sanatos si mai stralucitor. Potrivita chiar si pentru pielea sensibila. Fortifica pielea pentru a lupta impotriva agresiunilor mediului, pentru un aspect vizibil mai sanatos si mai stralucitor.

Proprietati:

  • Apa Termala Mineralizanta Vichy, izvorata din inima regiunii vulcanice franceze, ajunge pana la adancimi de 4000 de metri.
  • In timpul calatoriei sale milenare, aceasta absoarbe 15 minerale rare care ii confera apei calitatile sale.
  • Sursa de interes public inca din 1861, Apa Termala Mineralizanta Vichy fortifica pielea pentru a lupta impotriva agresiunilor mediului, pentru un aspect vizibil mai sanatos si mai stralucitor.

Ingrediente: AQUA.

*Lista de ingrediente aferenta produselor noastre este actualizata in mod constant. Va invitam sa consultati ambalajul produsului pentru cea mai actualizata lista de ingrediente, astfel incat sa va puteti asigura ca acesta este potrivit pentru dumneavoastra.

Mod de utilizare: Pulverizati pe piele, lasati sa actioneze cateva momente, apoi stergeti delicat fata. Utilizati produsul in orice moment al zilei sau al serii.

Forma de prezentare: Flacon de 150ml

Apa termala mineralizanta, 150ml, Vichy

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 19.09.2022