Splat Apa de gura White Plus, 275ml

Igiena orala

Brand: SPLAT

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Splat Apa de gura White Plus, 275ml

7511464

Apa de gura White Plus amplifica efectul pastei de dinti pentru albire si reface stralucirea zambetului. Pentru albirea in siguranta si protectia smaltului. Ofera o clatire naturala a gurii si este o substanta eficienta de ingrijire preventiva, destinata utilizarii zilnice. Ionii de zinc au o actiune antibacteriana si previn sangerarea gingiilor atunci cand sunt combinati cu ulei esential de cimbru. Distruge baza proteica a placii si lumineaza culoarea smaltului. Clatirea orala patrunde in mod eficient in afara locurilor din cavitatea bucala, asigurand astfel o curatare absoluta, completand efectele pastei de dinti.

Caracteristici:

• Faciliteaza indepartarea petelor dentare;
• Ofera protectie impotriva cariilor dentare;
• Elimina durabil halitoza;
• Contribuie la albirea dintilor;

Ingrediente: Apa, glicerina, glutamat tetrasodic, diacetat, alcool benzilic, poligliceril-4 laurat, sebatat, poligliceril-6 caprilat, caprat, cocosulfat de sodiu, benzoat de sodiu, aroma, sorbat de potasiu, papaina, acid citric, ulei de zin, glicina de zin hidroxid de sodiu, extract de radacina glicirrica glabra, extract de frunze de stevia rebaudiana, pentilen glicol, tiocianat de potasiu, lactoferina, lactoperoxidaza, glucoza oxidaza, pentaacetat de glucoza.

Fara triclosan, clorhexidina, parabeni, zaharina, arome si coloranti sintetici si fluor.

Mod de utilizare: Se agita bine, inainte de utilizare. Se clateste cavitatea bucala dimineata, seara sau in orice moment este necesar, apoi se scuipa.

Recomandari: Se recomanda utilizarea clatirii orale dupa masa si dupa periere.

Forma de prezentare: 275ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 03.08.2022