Apa de gura ultra-delicata pentru gura uscata, 250ml, BioXtra

Igiena orala

Brand: BIOXTRA
In stoc
45,58 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Apa de gura ultra-delicata pentru gura uscata, 250ml, BioXtra

652368865

BioXtra este o gama de produse de ingrijire orala care au fost special formulate pentru a ajuta la ameliorarea uscaciunii din cavitatea bucala si la reglarea micro-mediului bucal. Acestea completeaza sistemele naturale de protectie si lubrifiere din saliva, care sunt esentiale pentru o gura sanatoasa si placuta. Deoarece uscaciunea gurii (xerostomie) poate duce la gingii dureroase si sensibile, produsele BioXtra nu contin alcool, mentol, arome puternice si detergenti pentru un confort sporit.

Proprietati:

- Apa de gura BioXtra Ultra Gentle Mouthwash ajuta la mentinerea echilibrului natural al gurii, prelungeste actiunea de periaj, improspateaza si hidrateaza gura.

- Formula unica fara zahar a apei de gura BioXtra Ultra Mouthwash este imbogatita cu Aloe Vera si nu contine alcool sau mentol.

- Potrivit pentru curatarea gurii in ingrijirea medicala.

Ingrediente: Aqua, propylene glycol, xylitol, sodium monofluorophosphate, poloxamer 407, hydroxyethylcellulose, aroma, lactoferrin, lysozyme, lactoperoxidase, aloe barbadensis leaf juice, EDTA, colostrum whey, lactic acid, sodium benzoate, limonene, linalool, CI 42090.

Mod de utilizare: Poate fi utilizat zilnic, de pana la 5 ori pe zi. Dupa ce va spalati pe dinti, folositi aproximativ 10ml de solutie, clatiti timp de 30 de secunde si scuipati, fara sa clatiti. Nu utilizati produsul mai mult de 5 ori pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 250ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 17.04.2022