Apa de gura micelara Whitening, 500ml, Lacalut

Igiena orala

Brand: LACALUT
In stoc
19,25 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652357051

Apa de gura micelara cu actiune antibacteriana. Pentru a evita formarea tartrului in spatiile interdentare este necesara curatarea atenta a danturii. Micelele sunt structuri complexe avand forma unor microsfere invizibile care prezinta un nucleu solubil in grasimi si un invelis solubil in apa. Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spatiile greu accesibile ale cavitatii bucale sunt atrase ca un magnet si captate de micelele mici si flexibile, fiind evacuate ulterior.

  • Proprietati:
    Actiune antibacteriana;
  • Efect delicat de albire;
  • Protectie impotriva decolorarii dentare;
  • Respiratie proaspata;
  • Complexul antibacterian activ previne formarea placii bacteriene si combate astfel formarea cariilor. Produsul are efect pe termen indelungat actionand delicat asupra smaltului si a gingiilor. Pentru o dantura puternica de un alb natural.

Mod de utilizare: se clateste gura cu 15ml (aproximativ ½ din capac) timp de 30 de secunde. Dupa folosire nu este necesara clatirea cavitatii bucale cu apa potabila. Nu se ingereaza. In cazul dintilor foarte sensibili, produsul se poate utiliza de mai multe ori pe zi. Aroma de fresh mint. Destinat exclusiv adultilor.

Mod de prezentare: flacon de 500ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.09.2021