Apa de gura micelara protectie antitartru, 500ml, Lacalut

Igiena orala

Brand: LACALUT
In stoc
19,25 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17526547

Apa de gura micelara cu actiune antibacteriana. Pentru a evita formarea tartrului in spatiile interdentare este necesara curatarea atenta a danturii. Micelele sunt structuri complexe avand forma unor microsfere invizibile care prezinta un nucleu solubil in grasimi si un invelis solubil in apa. Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spatiile greu accesibile ale cavitatii bucale sunt atrase ca un magnet si captate de micelele mici si flexibile, fiind evacuate ulterior.

Proprietati
- actiune antibacteriana;
- confera o respiratie proaspata;
- previne formarea tartrului si a inflamatiilor gingivale;
Formula inovatoare protejeaza impotriva depunerilor daunatoare si a tartrului, chiar si in zonele unde accesul cu periuta de dinti este dificil. In plus, previne formarea cariilor si a problemelor gingivale. Produsul are efect pe termen lung, conferind o senzatie de prospetime.

Mod de utilizare:
Se clateste gura cu 15 ml (aprox. 1/2 din capac) timp de 30 de secunde. Dupa folosire nu este necesara clatirea cavitatii bucale cu apa potabila. NU se ingereaza. Aroma de frozen mango. Destinat exclusiv adultilor.

Forma de prezentare: Flacon 500ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.12.2020