Apa de gura ADS 212 cu 0,12% clorhexidina, 200ml, Curasept

Igiena orala

In stoc
44,61 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7520264

Datorita continutului de clorhexidina, apa de gura Curasept ADS 212 asigura o protectie intensiva pentru gingiile iritate. Aceasta este ideala dupa interventiile chirurgicale si in tratamentul bolilor parodontale.

Proprietati:

- Contine formula patentata ADS (Anti Discoloration System), care reduce in mare masura efectele secundare de patare a dintilor si mucoasei bucale si de pierdere a gustului.

- Apa de gura nu contine alcool si nu are efect iritant cauzat de acesta.

- Datorita continutului de 0,12 % de clorhexidina, este potrivita in tratamentul gingivitelor si al bolilor parodontale, precum si inaintea efectuarii radio si chimioterapiei, procedee care slabesc sistemul imunitar si mecanismul de protectie orala.

- Are un gust placut.

Ingrediente: Apa, xilitol, propylene glycol, Peg-40 hydrogenated castor oil, ascorbic acid, sodium citrate, sodium benzoate, chlorhexidine digluconate, aroma, poloxamer 407, sodium metabisulfite, CI 42090.

Mod de utilizare:

- Clatiti gura zilnic, cu o cantitate de 10ml, timp de 60 de secunde.

- Folosti timp de maximum 28 de zile. Tratamentul se poate relua la indicatia medicului.

- Nu fumati si nu consumati nimic timp de 1 ora dupa folosire. Se recomanda folosirea apei de gura impreuna cu pasta de dinti fara Lauril Sulfat de Sodiu (SLS).

Forma de prezentare: Sticla de 200ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 01.06.2021