Antibiotice

Sortare dupa

Istoric SC Antibiotice SA

Antibiotice Iasi este unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente generice de pe piata romaneasca, pozitie castigata si mentinuta prin munca sustinuta si continua, incepand cu anul 1955, cand s-a lansat pe piata primul produs, Penicilina. Portofoliul producatorului include peste 157 de medicamente generice de uz uman, care se adreseaza pacientilor cu patologie infectioasa, cardiovasculara, dermatologica, digestiva sau cu boli ale sistemului nervos central, dar si medicamente veterinare.

Antibiotice este o companie prezenta pe piata internationala, fiind reprezentata in 75 state si bucurandu-se de ocuparea primului loc in topul producatorilor de Nistatina. Pe piata interna, Antibiotice este prezenta atat in farmacii, cat si in spitale, oferind medicamente generice, de buna calitate, la preturi avantajoase atat pentru sistemul de sanatate romanesc, cat si pentru pacienti. Extinderea pe pietele internationale a fost posibila consecutiv investitiilor pentru dezvoltare continua si prin implementarea unor standarde riguroase de calitate, care au fost recunoscute international. Astfel, compania beneficiaza de autorizatie Food and Drug Administration (FDA), de certificat de Conformitate cu Farmacopeea Europeana si de certificat Good Manufacturing Practice.

Misiunea companiei autohtone Antibiotice

Stiind ca produsele naturiste nu sunt suficiente pentru tratarea anumitor afectiuni, misiunea Antibiotice Iasi este de a transforma medicamente valoroase in instrumente de ingrijire a sanatatii accesibile pentru pacienti, medici si farmacisti. Spiritul hipocratic se face simtit in preocuparea constanta pentru modernizarea activitatii, in interesul pentru performanta si in investitia continua in echipa de lucru, rezultatul fiind medicamente valoroase la preturi accesibile. Eficienta, cunoasterea si spiritul de cooperare sunt printre cele mai importante valori promovate de Antibiotice si, datorita lor, compania se bucura, permanent, de omul potrivit, la locul si la timpul potrivit. Sistemul de management al calitatii imbunatatit permanent, cunoasterea si implementarea tendintelor legislative din industria farmaceutica si integrarea normelor de calitate din zonele europene si extra-europene sunt optiunile care asigura succesul pe termen lung al companiei.