Alfa fara dependente, 60 comprimate, Dacia Plant

Remedii naturiste

In stoc
27,50 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17537295

Alfa Fara Dependente comprimate este recomandat in alcoolism, tabagism, dependente de alte substante naturale sau de sinteza. Alfa Fara Dependente comprimate de la Dacia Plant este o solutie 100% naturala recomandata in alcoolism, tabagism, dependente de alte substante naturale sau de sinteza.

Beneficii:

  • Sustine organismul in lupta impotriva alcoolismului, tabagismului si a altor tipuri de dependente;
  • Diminueaza dorinta de a consuma alcool etilic, nicotina, alte substante care creeaza dependente.

Ingrediente: L-tirozina (175 mg); maca (Lepidium meyenii) - pulbere din radacina (70 mg); kudzu (Pueraria lobata) - extract hidroetanolic 10:1 din radacina (60 mg); obligeana (Acorus calamus) - extract hidroetanolic 10:1 din radacina (60 mg); pedicuta (Lycopodium clavatum) - extract hidroetanolic 10:1 din parti aeriene (60 mg); valeriana (Valeriana officinalis) - extract hidroetanolic cu 0,3% acizi valerianici din radacina (50 mg); cardamom (Elettaria cardamomum) - pulbere din seminte (25 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Mod de utilizare: pentru adulti, cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Precautii: se recomanda evitarea consumului de alcool etilic, a fumatului si a aportului oricaror altor substante ce creeaza dependente pe perioada utilizarii produsului deoarece pot aparea stari neplacute (dureri de cap, greata, voma, ameteli) ca urmare a interactiunii cu componentele produsului. Atentie la asocierea cu antidepresive de sinteza, medicamente pentru tratamentul bolii Parkinson si a diabetului. De preferat a se evita utilizarea dupa ora 18.

Contraindicatii: intoleranta la oricare dintre ingrediente.

Mod de prezentare: borcanel cu 60 comprimate.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 21.04.2021

Categorii de produse