Alergy Stem, 120 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
79,91 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355192

Alergy Stem este un supliment alimentar recomandat pentru toate afectiunile care apar pe fond imunitar. Alga AFA asociata cu extractul de Lemn dulce si cu extractul de Trei frati patati are puternice efecte imunomodulatoare si antialergice, stimuland capacitatea naturala de aparare a organismului.

Proprietati:

- Extractul de Trei frati patati moduleaza sistemul imunitar, previne reactiile alergice si le diminueaza intensitatea. Este un puternic detoxifiant, elimina radicalii liberi din sange si ajuta la tranzitul intestinal.

- Alga AFA stimuleaza productia de celule stem si amplifica regenerarea celulelor T si a macrofagelor, componente esentiale ale sistemului imunitar.

- Extractul de Lemn-dulce garantat cu 12% Glicirizina are efect puternic antiinflamator, antialergic si antiaritmic. Efectul sau este similar cu cel al cortizonului, hormon esential pentru reducerea reactiilor de natura alergica. 

- Spirulina si Chlorella contin numeroase minerale si un nivel important de beta caroten, care are rolul de a proteja celulele si de a creste volumul de acid gama linoleic si ficocianina, substante care moduleaza raspunsul sistemului imunitar la diversi alergeni.

Compozitie: Trei-frati-patati (Viola tricolor) extract 4:1 – 60mg, Urzica (Urtica dioica) extract 10:1 garantat cu 4% Polifenoli – 60 mg, Acerola (Malphigia glabra) extract standardizat garantat cu 17% Vitamina C naturala – 50 mg, Lemn-dulce (Glycyrrhiza Glabra) extract standardizat garantat cu 12% Glicirizina – 50 mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere standardizata cu 50% proteine – 30 mg, Spirulina (Spirulina maxima/Spirulina platensis) standardizata cu minim 60% Proteine – 50 mg, Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae)– 40 mg, Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 10:1 garantat cu 20% Polizaharide – 40 mg, Capsula vegetala.

Mod de administrare: Adulti - 1 capsula de 3 ori pe zi.

Contraindicatii: Edeme cardio-renale, ciroza hepatica decompensata, colestaza. A nu se utiliza concomitent cu antiinflamatoare non-steroidiene, medicatie antihipertensiva, diuretice.

Precautii: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.07.2021