Alcoolprotect extract hidroalcoolic, 50ml, Steaua Divina

Suplimente alimentare

In stoc
15,95 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Alcoolprotect extract hidroalcoolic, 50ml, Steaua Divina

652359023

Contribuie la diminuarea efectelor nocive generate de consumul de alcool si vine in ajutorul celor care doresc sa renunte la consumul de bauturi alcoolice. Preparat din plante medicinale cu valoare efecte benefice recunoscute, dupa o reteta originala conceputa si utilizata de medicii din clinicile Steaua Divina. Metoda de procesare asigura concentratia maxima a substantelor bioactive.

Actiuni: depurativ, decongestiv, hepatoprotector, stimuleaza regenerarea ficatului, stimulent digestiv, carminativ, vitaminizant, sedativ.

Ingrediente: Armurariu (Silybum marianum), Fenicul (Foeniculum vulgare), Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), Menta (Mentha piperita), Tei (Tilia cordifolia), Ienupar (Juniperus communis), Maces (Rosa canina), apa deionizata, alcool etilic alimentar (min. 30% vol.).

Mod de utilizare: cate 30-40 picaturi de 3 ori pe zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa. Se recomanda a fi administrat in cure de 3 luni. Pentru un efect maxim se recomanda folosirea in asociere cu produsul

Mod de prezentare: flacon de 50ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.11.2021